Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: «Ο ηθοποιός έχει φύγει από το σπίτι τους»

Μαρία Κορινθίου, Γιάννης Αϊβάζης

"Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης αγαπιούνται πάρα πολύ και το περιβάλλον αφήνει ένα μικρό παραθυράκι ότι μπορεί και να τα ξαναβρούν..."

Σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε πριν από λίγα 24ωρα η είδηση πως η Μαρία Κορινθίου και ο σύζυγος της, Γιάννης Αϊβάζης αποφάσισαν στο εξής να τραβήξουν δρόμους χωριστούς στην προσωπική της ζωή. Οι δυο ηθοποιοί, ωστόσο, θα συνδέονται για πάντα από το πιο πολύτιμο μέλος της οικογένειας τους που δεν είναι άλλο από την κόρη τους, Ισμήνη.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ωστόσο, ο Ισίδωρος Φίκαρης θέλησε να επεκτείνει το ρεπορτάζ για το αγαπημένο ζευγάρι γνωστοποιώντας μάλιστα πως ο Γιάννης Αϊβάζης έχει ήδη αποχωρήσει από την κοινή τους κατοικία. «Δεν είχαμε ακούσει τίποτα όλους αυτούς τους μήνες. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες ο Γιάννης Αϊβάζης έχει φύγει από το κοινό τους σπίτι. Το σπίτι που είχαν μαζί στο Νέο Ψυχικό».

«Μάλιστα, έλειπε πρόσφατα για εννέα μέρες στην κεντρική Ιταλία με την κόρη τους, Ισμήνη σε ταξίδι με φίλους για ένα φεστιβάλ. Τώρα΄, αυτές τις ημέρες, είναι η Μαρία Κορινθίου στην Ελούντα της Κρήτης μαζί με την κόρη τους. Πρέπει να πούμε ότι έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους».

«Μάλιστα, μίλησα με το στενό φιλικό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, που μιλούν για ένα πολύ καλό ζευγάρι, αγαπιούνται πάρα πολύ και μου άφησαν ένα μικρό παραθυράκι ότι μπορεί και να τα ξαναβρούν» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο δημοσιογράφος στην καθημερινή καλοκαιρινή εκπομπή του ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Τετάρτης.

Πηγή εικόνας: NDP Photo