Μαρία Ιωαννίδου: «Ξίνισα με την Μαρίνα Σάττι στην Επίδαυρο, που πας και παίζεις; Που πας;»

Μαρία Ιωαννίδου

"Πρέπει να σεβόμαστε τους χώρους, δεν βγαίνει ο οποιοσδήποτε και παίζει" ξεκαθαρίζει η Μαρίνα Ιωαννίδου για τη Μαρίνα Σάττι.

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη, το μεσημέρι της Τρίτης, στον ΣΚΑΪ. Ανάμεσα σε άλλα, δε, η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια αναφέρθηκε στην ηλικία της, την συμμετοχή της Μαρίνα Σάττι σε παράσταση στην Επίδαυρο αλλά και στον θάνατο της μητέρας της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι καλλιτέχνες δεν έχουν ηλικία! Ας πούμε μπορώ να παίξω μια σαραντάρα, είμαι σχετικά νέα. Μια νέα γυναίκα, μεσήλιξ. Είμαι από 60 και πάνω… Και, και, και δεν λέμε».

«Εγώ ξίνισα με την Μαρίνα Σάττι, που έπαιξε στην Επίδαυρο. Ξίνισα. Πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα. Πρέπει να σεβόμαστε τους χώρους. Δεν βγαίνει ο οποιοσδήποτε και παίζει, που πας; Που πας και παίζεις; Που πας;».

«Δεν συγχώρεσα ποτέ στον εαυτό μου ότι πέθαινε η μαμά μου από καρκίνο και ήμουν στο νοσοκομείο, ουφ… «Μη φύγεις» μου έλεγε γιατί ήξερε ότι την επόμενη στιγμή θα πεθάνει. Και εγώ έφυγε γιατί μου έλεγε ο Σειληνός «έλα, έχει έρθει στο θέατρο η Μελίνα Μερκούρη». Ε και;» πρόσθεσε, επίσης, η Μαρία Ιωαννίδου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.