Μανώλης Εμμανουήλ: «Από μια μαγνητική μου βρήκαν ότι είχα όγκο στον εγκέφαλο και οι πιθανότητες ήταν 50% – 50%»

Μανώλης Εμμανουήλ

"Το πιο δύσκολο τηλεφώνημα που έχω κάνει στη ζωή μου ήταν να πάρω την μητέρα μου και να της το πω" εξομολογείται ο Μανώλης Εμμανουήλ.

Με αφορμή την παράσταση στην οποία συμμετέχει στο θέατρο Εν Αθήναις, ο Μανώλης Εμμανουήλ παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μπαρτζώκα στο MEGA το μεσημέρι του Σαββάτου. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε τόσο για τον γάμο του φίλου του, Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ όσο και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο πρόσφατο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μανώλης Εμμανουήλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τον Στέφανο Κασσελάκη είμαστε φίλοι και μετά τον γάμο με τον Τάιλερ, να πω την αλήθεια, μπορώ να πω ότι τους εκτίμησα ακόμα περισσότερο γιατί γνώρισα πολλούς από τους φίλους του και έχει φίλους από όλα τα στάδια της ζωής του. Συγκινητικές στιγμές στον γάμο τους ήταν οι λόγοι τους, όσα είπαν ο ένας στον άλλον και δεύτερον τα λόγια που είπαν οι γονείς τους. Η μητέρα του Τάιλερ και οι γονείς του Στέφανου».

«Πριν από δέκα χρόνια, ενώ ήμουν στο Λονδίνο και έπαιζα σε μια παράσταση στο θέατρο, έκανα μια μαγνητική γιατί πόναγε το κεφάλι μου και βρήκαν ότι είχα έναν όγκο στον εγκέφαλο. Μέσα σε 24 ώρες έκανα χειρουργείο και μου είχαν πει πως οι πιθανότητες ήταν περίπου 50% – 50%. Όλοι έπρεπε να ειδοποιηθούν επειγόντως».

«Το πιο δύσκολο τηλεφώνημα που έχω κάνει στη ζωή μου ήταν να πάρω την μητέρα μου και να της πω αυτό που είχε συμβεί. Ναι, αυτή ήταν σίγουρα μια κομβική στιγμή και αναθεώρησα πάρα πολλά πράγματα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Μανώλης Εμμανουήλ στην ψυχαγωγική εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο Μεγάλο Κανάλι.