Μαμάδες – Πρεμιέρα για τη Τζένη Θεωνά στην ΕΡΤ: «Έχουμε ένα ρεκόρ κατά νου και πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε»

Τζένη Θεωνά

Η ηθοποιός μας υποδέχθηκε στην πέμπτη σεζόν της εκπομπής.

Την πρώτη καλησπέρα της φετινής σεζόν είπε η Τζένη Θεωνά στους τηλεθεατές της ΕΡΤ. Η γνωστή ηθοποιός υποδέχθηκε το κοινό στον νέο κύκλο της εκπομπής «Μαμάδες» το απόγευμα του Σαββάτου (14/9) με ξεχωριστούς καλεσμένους σε εφ΄ όλης της ύλης συνεντεύξεις.

«Αγαπημένες φίλες και φίλοι αυτής της εκπομπής, μαμάδες, μπαμπάδες και παιδιά, είναι αλήθεια, είμαστε και πάλι μαζί! Πόσο μας λείψατε! Είμαι η Τζένη Θεωνά και παρακολουθείτε την εκπομπή Μαμάδες για πέμπτη συναπτή σεζόν. Έχουμε ένα ρεκόρ κατά νου και πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε», είπε αρχικά η Τζένη Θεωνά φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα.

«Τι κάνετε; Πώς περάσατε το καλοκαίρι; Ελπίζουμε να ήταν ξέγνοιαστο, να περάσατε όμορφες στιγμές με τα παιδάκια σας, να ξεκουραστήκατε και αυτή η ξεκούραση να έχει αφήσει το αποτύπωμά της επάνω σας, να μην είστε ήδη ράκοι», συμπλήρωσε η ηθοποιός στην πρεμιέρα της εκπομπής.

«Εμείς σαν στόχο έχουμε να σας κρατήσουμε εξαιρετική συντροφιά κάθε Σάββατο και δεσμευόμαστε για αυτό με όλα μας τα κύτταρα. Θα έχουμε θέματα που ενδιαφέρουν, που συγκινούν και εγείρουν απορίες και θα τις απαντήσουμε ή τουλάχιστον θα προσφέρουμε πληροφορίες για περαιτέρω έρευνα», τόνισε η Τζένη Θεωνά, δίνοντάς μας μία γεύση από όσα θα παρακολουθήσουμε αυτή τη χρονιά στις Μαμάδες.

«Δεν θα σας πω καλό χειμώνα, ξέρω ότι αυτό σας εκνευρίζει. Θα πω όμως: καλώς σας βρήκαμε! Πάμε; Είσαστε έτοιμοι;», είπε χαριτολογώντας η Τζένη Θεωνά ανοίγοντας τη σκαλέτα της πρεμιέρας.