Μαμά: «Διαλύθηκε» ο Έκτορας Μποτρίνι με τον μπακαλιάρο σκορδαλιά – Δεν μπορούσε να μιλήσει από τα γέλια

Έκτορας Μποτρίνι

"Με αυτό το πιάτο θα υποφέρει το ίδιο αυτός που μένει νηστικός με αυτόν που θα το φάει" δήλωσε ο Έκτορας Μποτρίνι.

Στο γνώριμο του πόστο βρέθηκε ο Έκτορας Μποτρίνι στο τηλεπαιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου» το μεσημέρι της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ. Όταν όμως ο παρουσιαστής Μάρκος Σερφερλής του έστειλε το νέο πιάτο προς δοκιμή, ο δημοφιλής σεφ έμελλε να μας προσφέρει μια απολαυστική ομολογουμένως στιγμή.

Κι αυτό μιας και ο μπακαλιάρος σκορδαλιά, που κλήθηκε να μαγειρέψει η διαγωνιζόμενο, κάθε άλλο παρά επιτυχημένος θα μπορούσε να θεωρηθεί. Γι’ αυτό και μόλις ο Έκτορας Μποτρίνι άνοιξε την καμπάνα και είδε το αποτέλεσμα, ξέσπασε απευθείας σε γέλια.

«Μπακαλιάρος σκορδαλιά! Ή μπακαλιάρος στραπατσάδα! Εδώ τουλάχιστον είναι αποδομημένος» είπε αρχικά ο σεφ και κριτής στο τηλεπαιχνίδι για να δοκιμάσει την πρώτη μπουκιά και να ξεσπάσει σε ακόμη δυνατότερα γέλια.

«Δεν φτάνει που είναι ωμή η πατάτα, είναι και τίγκα στο ξύδι! Ο Χριστός και η Παναγία» συμπλήρωσε, πνιγμένος στα γέλια, ο Έκτορας Μποτρίνι για να συνεχίσει με μια επόμενη μπουκιά την προσπάθεια να αξιολογήσει αυτή την γαστρονομική πρόταση στο νέο επεισόδιο για το παιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» στον ΣΚΑΪ.

«Η εικόνα τα λέει όλα! Αυτό που έχω να πω είναι πως με αυτό το πιάτο θα υποφέρει το ίδιο αυτός που μένει νηστικός με αυτόν που θα το φάει».