Μαλλιά κουβάρια στη Φάρμα: «Ντροπή πραγματικά» – «Αφήνω για σένα τις κου…δες τις περιποιημένες»

Φάρμα

"Ας μαζέψει έξω στο προαύλιο και μετά εδώ στην αγελάδα, έχει κάτι κουρ...δες καλές! Περιποιημένες!"

Σε πολύ υψηλούς τόνους κινήθηκαν για μια ακόμα φορά στη Φάρμα, το βράδυ της Τετάρτης, οι συζητήσεις ανάμεσα στους παίκτες μόλις ξημέρωσε η μέρα η καινούργια στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του STAR. Μάλιστα οι διάλογοι ξέφυγαν σε… απείρου κάλλους εκφράσεις όταν βρέθηκαν όταν τον πρώτο λόγο είχαν τα περιττώματα των αγελάδων.

Η Έλενα Καραμβάση κάθε άλλο παρά καλό κρίμα βρήκε ως αρχηγός της γαλάζιας ομάδας και ειδικά ο Γιώργος Γιαννακίδης δεν έχανε ευκαιρία για να την πικάρει. Όταν μάλιστα η νέα αρχηγός της ομάδας στη Φάρμα θέλησε να μοιράσει τις αρμοδιότητες, διαφώνησε πλήρωσε ο παίκτης της γαλάζιας ομάδας και το εξέφρασε με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο. Σε ίδιο μήκος έκφρασης και αποδοχής κινήθηκε και ο Νίκος Παρλάντζας.

«Ας μαζέψει έξω στο προαύλιο και μετά εδώ στην αγελάδα, έχει κάτι κουρ…δες καλές! Περιποιημένες» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Παρλάντζας με την Έλενα να γίνεται έξαλλη και ορισμένους συμπαίκτες να γελούν στο άκουσμα αυτό. «Χρήστο μου, βασικά δεν θέλω κάτι. Θέλω να γυρίσω στο σπίτι. Εντάξει; Συγγνώμη ε! Τις κου…δες τις περιποιημένες τις αφήνω για σένα».

«Ευχαριστώ, εγώ ούτως ή άλλως κάθε μέρα τις καθαρίζω και στο χωριό μου αυτό κάνω! Το γαλατάκι και το τυράκι, το τρώει όμως» υπογράμμισε ο Παρλάντζας με τη νέα αρχηγό να αποχωρεί έξαλλη για το σπίτι. «Ντροπή πραγματικά» υπογράμμισε η ξανθιά παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης για να μοιραστεί, εν συνεχεία, το συμβάν με τις συμπαίκτριες της στο σπίτι.

Λίγο αργότερα, δε, αφού μοίρασε τις αρμοδιότητες και ο Γιώργος Γιαννακίδης δεν θέλησε να ακολουθήσει καμία, η παίκτρια βγήκε εκ νέου στη Φάρμα για να τον συναντήσει και να του υπενθυμίσει τους κανονισμούς του ριάλιτι επιβίωσης του STAR.

«Εδώ μέσα δεν είσαι τίποτα! Και έξω δεν είσαι τίποτα, είμαι σίγουρος. Είσαι καρναβάλι» φώναξε αρχικά ο Γιαννακίδης για να συμπληρώσει, με υποτιμητικό ύφος, πως «δεν θέλω να σε ακούσω! Πάνε, μάζεψε τις κοπριές! Τι είσαι, αρχηγός; Και τι θα κάνεις; Φύγε από δω ρε! Φύγε από δω, είσαι τοξική».