Μάκης Δελαπόρτας: «Η Ρένα Βλαχοπούλου δεν ήξερε την Αλέξια και με ρωτούσε, μήπως είναι καμία άφωνη;»

Μάκης Δελαπόρτας

«Όταν πήγα την Ρένα στο στούντιο, η Αλεξία μου είπε ότι είχε πολύ άγχος, άρχισε να κλαίει επειδή συγκινήθηκε που είχε την Ρένα Βλαχόπουλου μπροστά της», είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Στη στήλη «Πίσω από τις κάμερες» της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και την Πέννυ Γιαννοπούλου μίλησε ο Μάκης Δελαπόρτας και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη Ρένα Βλαχοπούλου και την Αλέξια.

«Το 1994 αποφάσισα να κάνω την παράγωγη σε έναν δίσκο της Αλέξιας. Εκεί έφερα την Ρένα Βλαχόπουλου να ηχογραφήσει το “Έχω απόψε ραντεβού”. Η Ρένα δεν ήξερε την Αλέξια και με ρώτησε “ποια είναι αυτή, μήπως είναι καμία άφωνη;”. Όταν πήγα την Ρένα στο στούντιο, η Αλεξία μου είπε ότι είχε πολύ άγχος, άρχισε να κλαίει επειδή συγκινήθηκε που είχε την Ρένα Βλαχόπουλου μπροστά της», είπε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ο Μάκης Δελαπόρτας είπε επίσης: «Η Ρένα τελικά εκείνη την μέρα είπε το δικό της μέρος και την επομένη μπήκε στο στούντιο η Αλέξια και “κούμπωσε” μαζί της. Οι ατάκες του τραγουδιού έγιναν κομμένες, η μία μετά την άλλη, από την καθεμία ξεχωριστά».