Μαίρη Βυτινάρος: «Με έπαιρναν κάθε μέρα από το πρακτορείο και με ρωτούσαν τι έφαγα, γιατί δεν πήγα στο γυμναστήριο»

Μαίρη Βυτινάρος

"Μου είπαν να κάνω οτιδήποτε χρειαστεί για να χάσω τρεις πόντους από τους γοφούς".

Τη Μαίρη Βυτινάρος συνάντησαν η κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool και ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης. Το γνωστό μοντέλο, που κάθισε και στην κριτική επιτροπή του τελευταίου GNTM, αναφέρθηκε στην πίεση που δέχθηκε από παλαιότερο πρακτορείο με το οποίο συνεργαζόταν, ενώ απαντά και για το ενδεχόμενο επιστροφής του reality μόδας στο Star.

«Ξεκίνησα το μόντελινγκ όταν στη μόδα ήταν το πάρα πολύ αδύνατο σώμα, οπότε άκουσα πάρα πολλές φορές ότι πρέπει να χάσω τρεις πόντους από τους γοφούς, που είναι πολύ, γιατί είμαι και πολύ ψηλή. Να χάσω, να χάσω, να χάσω… Με έπαιρνε το πρακτορείο μου κάθε μέρα και με ρωτούσαν τι έφαγα, τι έκανα για προπόνηση, γιατί δεν πήγα στο γυμναστήριο για 8 ώρες. Μου είπαν να κάνω οτιδήποτε χρειαστεί για να χάσω τρεις πόντους από τους γοφούς», δηλώνει η Μαίρη Βυτινάρος.

«Είχα αποκτήσει ένα θέμα με το δέρμα μου. Κάποιος χρησιμοποίησε πάνω μου ένα πινέλο που είχε κάποια μικρόβια και μου πήρε πάνω από έναν χρόνο να το ξεπεράσω, ήταν δύσκολο. Έπαιρνα αντιβιοτικά, δοκίμασα τα πάντα», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Δεν έχω ακούσει ακόμη κάτι για το GNTM. Αν ξαναγίνει όμως, θα ήθελα πάρα πολύ να το ξανακάνω, γιατί ήταν τέλεια εμπειρία για μένα», απαντά σε σχετική ερώτηση η Μαίρη Βυτινάρος.