Μαίρη Μηνά: «Είχε χάσει την αίσθηση εαυτού και συνείδησης, βλέπαμε μέχρι και τη σκιά του εντόμου»

Μαίρη Μηνά

"Από τον φορμαλισμό περνούσαμε σε μια έκρηξη εκτόνωσης και εκεί νομίζω ότι έγινε ένας χαμός" θυμήθηκε η Μαίρη Μηνά.

Η Μαίρη Μηνά βρέθηκε καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, το πρωινό της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ. Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, η όμορφη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε το πλέον ιδιαίτερο περιστατικό που έτυχε σε συνάδελφο της κατά τη διάρκεια παράστασης στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.

Ειδικότερα, η Μαίρη Μηνά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό το περιστατικό με το ζουζούνι στο κεφάλι ήταν… σπουδαίο! Σπουδαίο! Το θέμα ήταν πως είχαμε μια πολύ φορμαλιστική παράσταση στην Επίδαυρο, δεν ήταν μια παράσταση που ενείχε κώδικες ρεαλισμού και θα μπορούσες να κάνεις μια κίνηση στα μαλλιά για να το διώξεις. Δεν μπορούσε να το κάνει αυτό, όχι, ήμασταν σε απόλυτη φόρμα. Ήταν η παράσταση «Ηλέκτρα» σε σκηνοθεσία Θάνου Παπακωνσταντίνου με το Εθνικό θέατρο και ήταν όλο άκρως φορμαλιστικό, δεν υπήρχε καμία περιττή κίνηση».

«Τι ζουζούνι είχε η συνάδελφος στα μαλλιά;» αναρωτήθηκε εύλογα η Τζένη Μελιτά για να αποκριθεί με χιούμορ η καλεσμένη της ως εξής. «Δεν ξέρω, παιδιά. Νομίζω ότι ήταν τυραννόσαυρος! Ήταν τεράστιο! Αφού το βλέπαμε κάτω στο ίσκιο της».

«Η συνάδελφος έχασε την αίσθηση εαυτού και συνείδησης, δηλαδή νομίζω ότι είχε παγώσει το αίμα της, γιατί αυτή μόνο το ένιωθε και το έβλεπε στα πρόσωπα μας. Σε αυτή την παράσταση λοιπόν, στο τέλος, από τον φορμαλισμό περνούσαμε σε μια έκρηξη εκτόνωσης και εκεί νομίζω ότι έγινε ένας χαμός» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Μαίρη Μηνά στην ψυχαγωγική καθημερινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.