Μαίρη Αυγερινοπούλου: Έσβησε κεράκια στο πλατό του «Πρωινού Σου Σου»

Μαίρη Αυγερινοπούλου

"Για έλα ρε Μαιρούλα μου! Χρόνια πολλά στο κορίτσι μας" αναφώνησε η Ελένη Τσολάκη για την Μαίρη Αυγερινοπούλου.

Τα γενέθλια της έχει το Σάββατο 11 Μαϊου, η Μαίρη Αυγερινοπούλου και βεβαίως η τηλεοπτική της οικογένεια δεν θα μπορούσε να μην είχε ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη για εκείνην το πρωινό της Δευτέρας. Έτσι, λίγο πριν κλείσει το «Πρωινό Σου Σου» του OPEN, η Ελένη Τσολάκη θέλησε να κάνει έκπληξη στην συνεργάτιδα της και να τις ευχηθεί τα ομορφότερα.

«Με αυτά και με αυτά, είμαστε έτοιμοι; Για έλα ρε Μαιρούλα μου! Χρόνια πολλά στο κορίτσι μας» αναφώνησε η όμορφη παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής για να ηχήσει στο πλατό το τραγούδι «Χρόνια πολλά» με τη φωνή του Αντώνη Ρέμου και ένα τεχνικός της εκπομπής να πλησιάσει την Μαίρη Αυγερινοπούλου κρατώντας μια τούρτα.

«Να σε χαιρόμαστε, να είσαι γερή και ευτυχισμένη! Τυχερή» τόνισε, εν συνεχεία, η Ελένη Τσολάκη συμπληρώνοντας πως «είχε το Σάββατο γενέθλια το κορίτσι μας και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην κάνεις μια ευχή, να μην σβήσεις μια τούρτα».

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Να είμαστε γεροί! Ευχή θα κάνω από μέσα μου. Να είμαστε καλά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαίρη Αυγερινοπούλου, εμφανώς συγκινημένη, στο πλατό της καθημερινής εκπομπής του OPEN.