Zappit

Μαίρη Αργυριάδου – Σφοδρή επίθεση κατά του Μάνου Πίντζη: «Ντρέπομαι πραγματικά για την κοινωνία που ζούμε»

"Για ποιον λόγο δηλαδή, δεν μπορώ να καταλάβω; Για να παίξει στα κανάλια δεξιά κι αριστερά;".

Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο ξέσπασε η Μαίρη Αργυριάδου κατά του Μάνου Πίντζη, με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις του ηθοποιού για τον εκφοβισμό που δέχονται τα υπέρβαρα άτομα. Η παρέα του Breakfast@Star εξεπλάγη αρνητικά με όσα υποστήριξε εκείνος στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» μία ημέρα πριν, με όλους να καταδικάζουν τα απαράδεκτα σχόλια.

Μάνος Πίντζης: «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»

«Όταν ακούω τέτοια πράγματα, ντρέπομαι πραγματικά για την κοινωνία που ζούμε. Ντρέπομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, ειδικά όταν τα ακούω από ανθρώπους που είναι στον χώρο της υποκριτικής και ποιούν το ήθος», σχολίασε αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος η Μαίρη Αργυριάδου.

«Δικαιολογεί τον άνθρωπο που σε δείχνει με το δάχτυλο και σε σχολιάζει, το ύφος του επίσης είναι πολύ επιθετικό», παρατήρησε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Λέει ότι έχει φάει bullying και ο ίδιος και παρ’ όλα αυτά το κάνει κι αυτός. Σε κρίνει ο άλλος για ένα χαρακτηριστικό σου και το κάνεις κι εσύ;», αναρωτήθηκε η Λιλή Πυράκη.

«Για ποιον λόγο δηλαδή, δεν μπορώ να καταλάβω; Για να παίξει στα κανάλια δεξιά κι αριστερά;», πρόσθεσε στο σχόλιό της η Μαίρη Αργυριάδου εμφανώς ενοχλημένη με όσα ακούστηκαν από τον ηθοποιό.