Zappit

Μάγδα Τσαγγάνη: «Έκλεισα 15 χρόνια χωρίς καρκίνο, είμαι τυχερή γιατί δεν έκανε μετάσταση»

"Υπήρξαν στιγμές που φοβήθηκα και έκλαιγα μόνη μου αλλά ήμουν λίγο αισιόδοξη, τώρα δεν είμαι" εξομολογείται η Μάγδα Τσαγγάνη.

Η Μάγδα Τσαγγάνη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα, το πρωινό της Παρασκευής, στο MEGA. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, η έμπειρη ηθοποιός μίλησε για την μάχη που έδωσε με θάρρος με τον καρκίνο και την τηλεοπτική της απουσία.

Ειδικότερα, η Μάγδα Τσαγγάνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι από… μπλόφα στα καλύτερα μου! Τώρα έκλεισα τα 15 χρόνια και πάω στα 16 χωρίς καρκίνο. Είμαι τυχερή γιατί δεν έκανε μετάσταση, αυτό είναι. Βέβαια υπάρχει μια πληγή μέσα μου η οποία δεν πρόκειται να σβήσει και να απαλύνει ποτέ. Το θέμα του σπιτιού μου. Στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022 κάηκε η πολυκατοικία μας».

«Είναι προσωπική μου επιλογή να μην βρίσκομαι τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση. Με την «Μαρία την άσχημη» πέρασα τέλεια, από εκεί πιστεύω όμως, από το πολύ άγχος και το πολύ διάβασμα… τακ μου βγήκε ο καρκίνος».

«Βέβαια υπήρξαν στιγμές που φοβήθηκα και έκλαιγα μόνη μου, αλλά ήμουν λίγο αισιόδοξη. Τώρα όμως δεν είμαι αισιόδοξη, με τη ζωή αυτή που ζούμε» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Μάγδα Τσαγγάνη σε αυτή τη νέα της τηλεοπτική συνέντευξη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά στο MEGA.