«Λύγισε» ο Κούλλης Νικολάου στο Στούντιο 4: «Αχ, τι μου βάλατε τώρα»

Κούλλης Νικολάου

"Τι μου βάλατε τώρα! Αυτόν τον αγαπώ πολύ! Αυτόν, τον μικρό, τον αγαπώ πολύ! Αχ..."

Ο Κούλλης Νικολάου βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να συνομιλήσει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, δε, ο Κύπριος ηθοποιός και παραγωγός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια με τα αδέλφια του ενώ δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική του φόρτιση όταν αντίκρισε στο πλατό μια παιδική του φωτογραφία.

Ειδικότερα, ο Κούλλης Νικολάου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το ’80 εγώ ήμουν 10 χρονών, το σπίτι μας ήταν έτοιμο να γκρεμιστεί στο χωριό. Είμαι ο δέκατος, λέω πράγματα για να τα εντάξουμε στο ιστορικό πλαίσιο, και τα μεγαλύτερα αδέλφια μου έπεισαν τον πατέρα μου ότι πρέπει να χτίσει κάτι κάπου για να φύγουμε».

«Ο πατέρας μου θα έχτιζε, λοιπόν, ένα μικρό σπιτάκι στο χωριό που είχαμε γη και τα μεγάλα μου αδέλφια τον έπεισαν να την αξιοποιήσει. Οι τέσσερις μικροί είναι γεννημένοι Γενάρη και εγώ… ξέφυγα και πήγα Ιούλιο! Και ο λόγος ήταν μεταφυσικός, για να μην γεννηθώ Αιγόκερως αλλά Λιοντάρι».

«Αχ, τι μου βάλατε τώρα! Τι μου βάλατε τώρα» αναφώνησε εν συνεχεία ο Κούλλης Νικολάου όταν και αντίκρισε τον μικρούλη του εαυτό στη γιγαντοοθόνη του πλατό.

«Τι μου βάλατε τώρα! Αυτόν τον αγαπώ πολύ! Αυτόν, τον μικρό, τον αγαπώ πολύ! Αχ» πρόσθεσε, συγκινημένος, ο Κούλλης Νικολάου σε αυτή τη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ. «Ε, τι μου κάνετε τώρα! Άντε» συμπλήρωσε, δευτερόλεπτα αργότερα, όταν και αντίκρυσε επίσης την αγαπημένη του μητέρα.