«Λύγισε» η Μαρία Ηλιάκη on camera: «Μου λείπει πολύ»

Μαρία Ηλιάκη

«Θα ήθελα να δει ότι προσπαθώ να είμαι καλή μαμά», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια μίλησε για τη Ρούλα Κορομηλά, τον Νίκο Μουτσινά, ενώ με συγκίνηση αναφέρθηκε στη μητέρα της.

«Έβλεπα πολύ δημοσία τηλεόραση, το πρόγραμμα που με σαγήνευσε ήταν το “Μια καλημέρα είναι αυτή” με την Κορομηλά. Με την Ρούλα Κορόμηλά ήταν καρμική η σχέση και η συνάντηση μας. Μετά τη σχολή ο μπαμπάς μου ήθελε να με βάλει για δουλειά σε τράπεζα. Είχα κάνει οντισιόν για ραδιόφωνο στο οποίο ανέλαβε υπεύθυνη η Κορομηλά. Τους πρώτους μήνες δεν μιλούσα στην Ρούλα από συστολή και εκείνη σχεδόν δεν με συμπαθούσε. Η Ρούλα Κορομηλά είχε έρθει να με δει όταν έλεγα δελτίο και μου είχαν κοπεί τα πόδια, μου είπε ότι ήμουν καλή. Από την Ρούλα έμαθα ότι οι εκπομπές είναι δημιούργημα των παρουσιαστών και αυτό το μοτίβο ακολούθησα», είπε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη.

Για τον Νίκο Μουτσινά, η Μαρία Ηλιάκη είπε: «Με τον Νίκο Μουτσινά λέγαμε ότι θέλουμε να κάνουμε εκπομπή μαζί από την εποχή του «κους-κους». Κάναμε πολύ παρέα με τον Μουτσινά, μόνο καλά έχω να θυμάμαι. Οι άνθρωποι και οι ζωές τους αλλάζουν. Τον Νίκο Μουτσινά τον αγαπάω πολύ, είναι μεγάλο κομμάτι της επαγγελματικής μου ζωής. Με τον Νίκο Μουτσινά δεν έχουμε σχέσεις τα τελευταία χρόνια αλλά δεν τον εχθρεύομαι, τον παρακολουθώ με τρυφερότητα».

Η Μαρία Ηλιάκη είπε στη συνέχεια: «Δεν με ενδιαφέρει να σχολιάζω την τηλεόραση, το λέω συνειδητά και απόλυτα. Σίγουρα έχω πει πράγματα στην τηλεόραση που δεν έπρεπε. Όταν κατάλαβα ότι ο Στέλιος είναι ο άνθρωπος που θέλω να μοιραστώ την ζωή μου, δεν είχα πρόβλημα να μιλάω δημόσια. Μου αρέσει να μιλάω για τον Στέλιο, είμαι πάρα πολύ περήφανη για εκείνον. Την ερώτηση για δεύτερο παιδί τη δέχομαι και από ανθρώπους που δεν έπρεπε να ρωτούν».

Η Μαρία Ηλιάκη ανέφερε επίσης: «Πολλές φορές ντρέπομαι να πω ότι νιώθω κουρασμένη ψυχικά και σωματικά για να κάνω δεύτερο παιδί. Τι σημαίνει “ένα παιδί ίσον με κανένα”; Είναι κανένα παιδί η Κατερίνα μου; Όχι βέβαια. Δεν θα απαντήσω στην ερώτηση για δεύτερο παιδί, έχω κουραστεί να ακούω τέτοια σχόλια. Είναι κουραστικό να ρωτάτε συνέχεια τις γυναίκες με ένα παιδί αν θέλουν να κάνουν δεύτερο».

Αναφερόμενη στην κόρη της, αλλά και στη μαμά της, η Μαρία Ηλιάκη είπε συγκινημένη: «Η Κατερίνα μου έχει έντονη προσωπικότητα αλλά δεν είναι δύσκολο παιδάκι. Σκέφτομαι συνέχεια τη μητέρα μου, κυρίως όταν έρχομαι σε κόντρα με την κόρη μου. Όταν μου λέει η κόρη μου “δε σε αγαπάω” είναι μαχαιριά στην καρδιά γιατί σκέφτομαι που το έλεγα στη δική μου μαμά. Μου λείπει η μαμά μου. Θα ήθελα να δει ότι προσπαθώ να είμαι καλή μαμά».