Zappit

«Λύγισε» η Λήδα Μανθοπούλου για την απώλεια του πατέρα της: «Ήθελε να πάμε μαζί στο Παρίσι»

«Τη στιγμή του αγώνα τον ένιωθα δίπλα μου!», είπε η Λήδα Μανθοπούλου.

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη Φανή Πλατσατούρα έδωσε συνέντευξη η Λήδα Μανθοπούλου. Η ασημένια παραολυμπιονίκης του Παρισιού, συγκινημένη, μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, του Αίαντα Μανθόπουλου.

«Δεν θέλω να σκέφτομαι τη μέρα που διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Οι γιατροί είπαν να εγκαταλείψω τον πρωταθλητισμό. Το ίδιο απόγευμα εγώ έκανα προπόνηση», είπε αρχικά η Ληδα Μανθοπούλου.

Στη συνέχεια, συγκινημένη, η Λήδα Μανθοπούλου αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της: «Υπάρχουν άπειρες αναμνήσεις και πολλές φορές τον νιώθω δίπλα μου. Ήθελε να πάμε μαζί στο Παρίσι… Τη στιγμή του αγώνα τον ένιωθα δίπλα μου!».

Η Στέλλα Τσιάτσιου, σύζυγος του Αίαντα και μητέρα της Λήδας, είπε από την πλευρά της: «Μετά τον χωρισμό με τον Αίαντα μείναμε κολλητοί φίλοι και δεν πήραμε διαζύγιο. Ήμουν μαζί του στην εντατική και κάναμε σχέδια για το μέλλον. Πάντα περιμένω ότι θα ανοίξει μια πόρτα στο σπίτι και θα μπει ο Αίας. Το δεύτερο εγκεφαλικό ήταν πολύ δυνατό! Η δωρεά των οργάνων ήταν απόφαση των παιδιών».