Zappit

Λυδία Φωτοπούλου: «Είχα ξεφύγει όταν ήρθαν για πρώτα φορά οι περίφημες κάρτες στα χέρια μας»

"Ήρθε ένας λογαριασμός που χρωστούσα, δεν θυμάμαι πόσο γιατί ήταν προ του ευρώ, τότε ήταν που κατάλαβα" θυμάται η Λυδία Φωτοπούλου.

Την Λυδία Φωτοπούλου υποδέχθηκαν ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης Πανόπουλος, το πρωινό του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής Weekenders του ΑΝΤ1. Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, η έμπειρη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους δεν ήθελε να κάνει μέχρι πρόσφατα τηλεόραση καθώς και στην σύνδεση που απέκτησε στο παρελθόν με τις κάρτες!

Ειδικότερα, η Λυδία Φωτοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εκεί που είχα ξεφύγει, είναι όταν ήρθαν για πρώτα φορά στα χέρια μας αυτές οι περίφημες κάρτες. Οπότε έπαιρνα κάποια γυαλιά, μου έλεγαν «τι ωραία γυαλιά», κάρτα! «Τι ωραίο το ένα», κάρτα! «Τι ωραίο το άλλο», κάρτα! Ήρθε μετά ένας λογαριασμός που χρωστούσα, τώρα δεν θυμάμαι πόσο γιατί ήταν προ του ευρώ, τότε ήταν που κατάλαβα. «Θεέ μου» είπα, έβαλα την κάρτα σε μιαν άκρη και τα εξόφλησα σιγά σιγά. Ήταν μια άλλη λογική που δεν την πολυξέραμε».

«Οι προτάσεις που είχαν για να κάνω τηλεόραση ήταν κάποια στιγμή πιο πολλές αλλά μετά αραίωσαν, γιατί ήξεραν όλοι ότι δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση. Απλώς, όταν ήρθε η στιγμή μέσα στην καραντίνα που ξέραμε ότι τα θέατρα θα υπολειτουργούσαν, άρχισα να κάνω τη σειρά στην ΕΡΤ και κατάλαβα ότι θα μπορούσα να είχα κάνει και λίγο νωρίτερα».

«Δεν έκανα όμως γιατί αγαπούσα πάρα πολύ το θέατρο, όπως και το αγαπώ βέβαια, το οποίο σου παίρνει τις περισσότερες ώρες της ημέρας σου. Δηλαδή μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να πηγαίνω σε ένα γύρισμα και μετά μετά να πηγαίνω να κάνω παράσταση. Θαυμάζω τους συναδέλφους που το κάνουν αυτό» πρόσθεσε, ακόμα, η Λυδία Φωτοπούλου στο πρωινό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1 με τον Θανάση Πάτρα και τον Δημήτρη Πανόπουλο