Zappit

Λουκία Πιστιόλα: «Δεν θεωρώ τον Μάρκο Σεφερλή ηθοποιό ό,τι κι αν λέει ο κόσμος»

"Δεν κάνει επιθεώρηση όπως είναι ο όρος της επιθεώρησης, θίγει μονίμως ανθρώπους και non binary" τονίζει η Λουκία Πιστιόλα.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Λουκία Πιστιόλα στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο Μεγάλο Κανάλι. Ανάμεσα σε άλλα, δε, η έμπειρη ηθοποιός κλήθηκε να εκφέρει άποψη τόσο για το λειτούργημα του ηθοποιού όσο και για τον Μάρκο Σεφερλή.

Πιο συγκεκριμένα, η Λουκία Πιστιόλα δήλωσε αρχικά πως «δεν νομίζω ότι ο ηθοποιός πρέπει να μιλάει επί παντός επί στητού. Αν θέλουμε να πούμε ότι ο ηθοποιός έχει έναν ρόλο, αυτός είναι να βρίσκεται παρών στα σημαντικά προβλήματα του τόπου του. Δυστυχώς δεν είμαστε, δεν κάνουμε το λειτούργημα που πρέπει οι ηθοποιοί».

«Μιλάω για τους ηθοποιούς, γιατί δεν θεωρώ τον Μάρκο Σεφερλή ηθοποιό. Ό,τι κι αν λέει ο κόσμος. Θεωρώ ότι είναι ένας διασκεδαστής. Οι κωμικοί ηθοποιοί, όταν παίζουν δράμα, είναι πολύ καλύτεροι από τον δραματικό ηθοποιό. Είναι ηθοποιοί, δεν είναι διασκεδαστές».

«Μιλάνε τώρα για τον κ. Σεφερλή αν είπε και αν έθιξε. Δεν κάνει επιθεώρηση όπως είναι ο όρος της επιθεώρησης, που σατιρίζει δηλαδή την πολιτική κατάσταση της χώρας και θίγει τα κακώς κείμενα. Αυτός ασχολείται με το να θίγει μονίμως ανθρώπους και non binary. Είναι ένας υπέροχος διασκεδαστής αλλά δεν τον θεωρώ ηθοποιό. Διότι ο ηθοποιός ποιεί ήθος» πρόσθεσε, επίσης, η Λουκία Πιστιόλα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο καθημερινό μαγκαζίνο του MEGA.