Λούης Πατσαλίδης: «Στην πρώτη μου παράσταση ήταν στο κοινό οι γονείς, ο αδελφός και δυο τρία ξαδέλφια μου»

Λούης Πατσαλίδης

"Ήταν πολύ σουρεάλ κατάσταση. Σήμερα η εκπομπή μου έχει κάνει μέχρι και 58% στην Κύπρο".

Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε ο Λούης Πατσαλίδης. Ο γνωστός stand-up comedian άνοιξε τα χαρτιά του στην Όλγα Λαφαζάνη, μιλώντας για το ξεκίνημα της πορείας του στην Κύπρο, την απώλεια της μητέρας του αλλά και την απόφασή του να χάσει 30 κιλά μέσα σε δύο μόλις χρόνια.

«Το 2006 που πήρα την απόφαση να κάνω την πρώτη μου παράσταση, κάτω στο κοινό ήταν οι γονείς μου, ο αδελφός μου, δυο-τρία ξαδέλφια μου και τα γκαρσόνια του μαγαζιού. Ήταν πολύ σουρεάλ κατάσταση. Σήμερα η εκπομπή μου έχει κάνει μέχρι και 58% στην Κύπρο», θυμάται ο Λούης Πατσαλίδης.

«Στις αρχές δεν ήξερα από πού να πιαστώ και έπαιρνα τηλέφωνα δεξιά-αριστερά σε δημοσιογράφους για να προωθήσω την παράσταση. Δεν προβλήθηκε σχεδόν από κανέναν. Δεν είμαι από εύπορη οικογένεια», παραδέχεται ο Κύπριος κωμικός.

«Έχασα τη μητέρα μου όταν ήταν 44 ετών. Είχε καρκίνο. Εγώ ήμουν 27. Με έκανε στα 17 και γι’ αυτό μεγαλώναμε μαζί επί της ουσίας. Ήταν δύσκολα χρόνια με τους γιατρούς της μητέρας μου στο εξωτερικό αλλά όχι στο επίπεδο να μην έχουμε να φάμε», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο Λούης Πατσαλίδης.

«Η παράστασή μου λέγεται «-30», επειδή έχασα 30 κιλά μέσα σε δύο χρόνια με γυμναστική και σωστή διατροφή. «Έμενα» με τη μέση μου και δεν χωρούσα στα ρούχα μου. Τώρα που αδυνάτισα, η γυναίκα μου επιμένει να τρώω, ενώ πριν μου έλεγε να σταματήσω το φαγητό για να χάσω κιλά», παραδέχεται ο Λούης Πατσαλίδης στην πρωινή εκπομπή του Alpha.