Zappit

Λίτσα Γιαγκούση: «Είχα πρόβλημα με την φωνή μου, έκανα ένεση κορτιζόνης και το είπα»

Αναδρομή στις μεγάλες της επιτυχίες έκανε η Λίτσα Γιαγκούση στον Alpha.

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε η Λίτσα Γιαγκούση το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στίς μεγάλες της μουσικές επιτυχίες όπως τα τραγούδια «Χαλάλι σου»,  «Βρέχει» και «Μυθιστόρημα μου»

Πιο συγκεκριμένα, η Λίτσα Γιαγκούση σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια μου, το «Χαλάλι σου» παραλίγο λόγω εμού δεν θα έμπαινε στον δίσκο. Είχα κάποιο πρόβλημα τότε με την φωνή μου, δυσκολευόμουν και ζητούσα από τον Γιάννη Καραλή να το βγάλουμε. Μου λέει «είσαι τρελή, μπες και τραγούδα». Κάναμε μια ένεση κορτιζόνης και το είπα. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια και νομίζω και όλου του κόσμου. Έχουν έρθει πάρα πολλοί άνθρωποι όλα αυτά τα χρόνια και μου έχουν πει πως με αυτό το τραγούδι έχουν χωρίσει, έχουν ξανασμίξει, έχουν κλάψει, έχουν ταξιδέψει και τους έχει συντροφεύσει».

«Το κομμάτι «Βρέχει» υπογράφει στους στίχους η αγαπημένη μου Ναταλία Γερμανού. Ήταν να το πει ένα πολύ αγαπημένο μου φιλαράκι και της Ναταλίας αγαπημένο φιλαράκι, τώρα, ο Πέτρος Ίμβριος. Τελικά του το πήρα! Δεν θυμάμαι πως, τι έγινε καθόλου αλλά τα κατάφερα και το πήρα το τραγούδι και χαίρομαι. Συγνώμη, Πέτρο μου» συμπλήρωσε η Λίτσα Γιαγκούση στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. «Το γύρισμα του βίντεο κλιπ για το «Μυθιστόρημα μου» έγινε στο Mont Parnes και ήταν η πιο μεγάλη ταλαιπωρία σε αυτό. Κόντεψα να πάω στο νοσοκομείο! Είχα κάποια πλάνα που κυλιόμουν στο γρασίδι, είχε σηκωθεί το ρούχο και κόντεψα έβγαλα κάτι τεράστιες καντήλες σε όλο το σώμα και στο πρόσωπο. Μεγάλη φαγούρα που αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε το γύρισμα και έκανα ντους, τριβόμουν με σφουγγάρια και δεν έφευγε το κοκκίνισμα και η φαγούρα».