Λίλα Τριάντη: Ξεκαθαρίζει μια και καλή για το ενδεχόμενο συμμετοχής στη Eurovision

Λίλα Τριάντη

"Μου αρέσει η Eurovision και θα ήθελα κάποτε να την πατήσω αυτή τη σκηνή".

Τη Λίλα Τριάντη φιλοξένησαν το πρωί της Δευτέρας (30/9) ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά στην ΕΡΤ. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή της και την ενασχόληση με τη μουσική, ενώ απαντά ανοιχτά για τις φήμες που τη θέλουν να καταθέτει και η ίδια τραγούδι στον εθνικό τελικό που θα διεξαχθεί για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην επόμενη Eurovision.

«Ήμουν τραγουδίστρια πρώτα. Έγινε μία παύση λόγω του κορονοϊού, που σταμάτησαν και όλα τα καλλιτεχνικά. Έτυχε τότε να με πάρουν ως αναπληρώτρια και είπα: θα πάω να το δοκιμάσω. Έκανα τέσσερις χρονιές σε σχολείο, πέρσι ήταν η τελευταία», περιγράφει η Λίλα Τριάντη.

«Όταν βγήκε το Deja Vu, ήμουν ακόμη στο σχολείο και τα πιο μεγάλα παιδιά, της πέμπτης και της έκτης Δημοτικού, είχαν καταλάβει τι είχε γίνει στο TikTok με το τραγούδι. Τον τελευταίο μήνα ερχόντουσαν και οι γονείς με αγκαλιές, φιλιά, ζωγραφιές. Έχω ακόμα επαφές με τους μαθητές μου», συμπληρώνει η νεαρή τραγουδίστρια στην πρωινή εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Στον κορονοϊό ζορίστηκα πάρα πολύ με το πέρασμα του χρόνου. Με είχε πιάσει κάτι αλλά, έτσι όπως ήρθαν τελικά τα πράγματα, έμαθα να εμπιστεύομαι πολύ τον χρόνο. Όλα έρχονται την κατάλληλη στιγμή, που θα έχεις τα εφόδια», εξομολογείται η Λίλα Τριάντη αμέσως μετά.

«Δεν έχω καταθέσει τραγούδι, δεν θα προσπαθήσω φέτος. Ακούγεται το όνομά μου, μού στέλνουν και οι Eurofans μηνύματα και το εκτιμώ πάρα πολύ. Μου αρέσει η Eurovision και θα ήθελα να την πατήσω αυτή τη σκηνή κάποτε αλλά όχι φέτος», ξεκαθαρίζει η Λίλα Τριάντη για τις φήμες γύρω από το όνομά της, που αφορούν στον μουσικό διαγωνισμό.