Liam Payne – «Λύγισε» η Rita Ora επί σκηνής στο ντουέτο τους: «Δεν μπορώ να το τραγουδήσω»

Rita Ora

Δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση και, κοιτάζοντας τον ουρανό, προσπάθησε να βρει δύναμη για τη συνέχεια...

Παγκόσμιο σοκ ήρθε να σκορπίσει η είδηση πως ο Liam Payne έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών το βράδυ της Τετάρτης, ύστερα από πτώση από μπαλκόνι ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Λίγες ώρες αργότερα, μάλιστα, όταν και η Rita Ora είχε συναυλία στην Ιαπωνία δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση.

Οι δυο τους άλλωστε είχαν συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν όταν και ερμήνευσαν με επιτυχία το ντουέτο «For You» που κυκλοφόρησε το 2018 για το soundtrack της ταινίας Fifty Shades Freed.

Γι’ αυτό, όπως βλέπουμε στο σχετικό απόσπασμα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, η Rita Ora θέλησε να επιχειρήσει να τραγουδήσει το συγκεκριμένο κομμάτι στη συναυλία στην Οσάκα της Ιαπωνίας χωρίς ωστόσο να κατορθώσει να φτάσει μέχρι τέλους.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του τραγουδιού που η ερμηνεύτρια προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, προβλήθηκε στην οθόνη μια κοινή φωτογραφία των δυο καλλιτεχνών. Τότε ήταν που η 33χρονη σταρ «λύγισε» για τον αείμνηστο πια συνάδελφο της, Liam Payne.

«Δεν μπορώ καν να το τραγουδήσω αυτό τώρα» αναφώνησε η Rita Ora κοιτάζοντας τον ουρανό.