Λένα Παπαληγούρα: «Νιώθω πολύ τυχερή που η ζωή μου έστειλε αυτόν τον άντρα»

Λένα Παπαληγούρα

"Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μοιραστώ τον σύζυγό μου, δεν θέλω να το φανταστώ. Μου φαίνεται φρικιαστικό σενάριο".

Τη Λένα Παπαληγούρα υποδέχθηκε στο πλατό του «Καλύτερα Αργά» η Αθηναΐς Νέγκα. Οι δύο γυναίκες έκαναν μία ζεστή και εφ’ όλης της ύλης συζήτηση, με την ηθοποιό να εξομολογείται μεταξύ άλλων τα συναισθήματά της για τον σύζυγό της, Άκη Πάντο.

«Προσπαθώ να κρατάω τον ενθουσιασμό. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μοιραστώ τον σύζυγό μου, δεν θέλω να το φανταστώ. Δεν θα ήθελα να βρεθώ σε αυτή τη θέση. Μου φαίνεται φρικιαστικό σενάριο! Νιώθω πολύ τυχερή που μου τον έστειλε η ζωή. Του λέω για πλάκα: η ζωή μου έστειλε μπριζόλα. Ποτέ δεν θα τολμούσα να ονειρευτώ τόσα πράγματα που μου έχει φέρει η ζωή», παραδέχεται η Λένα Παπαληγούρα.

«Την πρώτη φορά που τον γνώρισα ήταν όταν ήρθε σε μια παράσταση μέσω κοινών φίλων. Την άλλη φορά ήταν σε ένα μπαρ, σε ένα κοινό κάλεσμα και κάτι είπε, μπορεί να είπε “λουλούδι” και κάπως λέω “ωχ”. Είχε έναν ιδιαίτερο τρόπο που είπε το λάμδα. Συνεχίζει να το λέει έτσι ωραία», περιγράφει με χιούμορ η ηθοποιός για τη γνωριμία τους.

«Το έχω διακωμωδήσει τόσο που το έχει ξεπεράσει αυτό το στάδιο. Συνήθως αυτό που ερωτεύομαι είναι αστείο. Μου αρέσει το χιούμορ, είναι ένα από τα βασικά συστατικά της ζωής», επισημαίνει η Λένα Παπαληγούρα για τον σύζυγό της.

Σημειώνεται πως η Λένα Παπαληγούρα και ο Άκης Πάντος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2018 τον Ιερό Ναό Αγίου Φιλίππου Βλασσαρούς στο Θησείο, μετά από 3 χρόνια σχέσης. Λίγο αργότερα ήρθε στον κόσμο και το πρώτο τους παιδί.