Λευτέρης Λαζάρου: «Μην πέσεις σε τσιγκούνη καπετάνιο, μου είπε να κόψω τις ελιές στη μέση»
"Ένα κρουαζιερόπλοιο ποντάρει πάρα πολύ στο φαγητό που θα σερβίρει και θα έχει μετά κι ήσυχους επιβάτες." ανέφερε ο Λευτέρης Λαζάρου.
Ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στο Πρωίαν σε είδον για την πρώτη του επαφή με την μαγειρική και για περιστατικό από τα χρόνια που εργαζόταν στα καράβια.
«Το θέμα είναι να μη βρεθείς σε τσιγκούνη καπετάνιο. Αν βρεθείς και σου λέει ότι οι ελιές είναι μεγάλες και κόφ’ τες στη μέση. Μου είπε ότι η ελιά είναι πολύ μεγάλη και τον ρώτησα τι να κάνω; Να την κόψω στη μέση;» δήλωσε ο Λευτέρης Λαζάρου.
«Ένα κρουαζιερόπλοιο ποντάρει πάρα πολύ στο φαγητό που θα σερβίρει και θα έχει μετά κι ήσυχους επιβάτες. Αν δεν φάει καλά, γκρινιάζει.» πρόσθεσε ο Λευτέρης Λαζάρου ο οποίος ανέφερε ότι δεν διαβάζει ποτέ τις κριτικές που γίνονται στα εστιατόρια.