Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Summer’s Cool, θα έπρεπε να αλλάξουμε τον τίτλο λόγω επικαιρότητας»

Λάμπρος Κωνσταντάρας

"Δυστυχώς ζούμε σε αυτή τη χώρα, σε αυτό το περιβάλλον και με αυτές τις συνθήκες και θα πρέπει να τα υφιστάμεθα κάθε φορά" δήλωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Πίσω στα τηλεοπτικά τους καθήκοντα επέστρεψαν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Μαριάντα Πιερίδη, μετά την ολιγοήμερη διακοπή λόγω των πυρκαγιών στην Αττική. Το δίδυμο δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη ζοφερή επικαιρότητα και τις μάχες με τις φλόγες που δόθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

«Καλησπέρα. Summer’s Cool, τον τίτλο δεν μπορούσαμε να τον αλλάξουμε λόγω επικαιρότητας, αν και θα έπρεπε. Είμαστε εδώ. Αυτές οι ημέρες υπήρξαν πάρα πολύ δύσκολες με τις φωτιές. Ευχόμαστε να μη συμβεί τίποτα αντίστοιχο. Δυστυχώς ζούμε σε αυτή τη χώρα, σε αυτό το περιβάλλον και με αυτές τις συνθήκες και θα πρέπει να τα υφιστάμεθα κάθε φορά. Να κοιτάξουμε, όμως μπροστά και να είμαστε στο πλευρό όλων όσων ταλαιπωρήθηκαν, άνθρωποι, υποδομές, ζώα» δήλωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Να πούμε κι ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους με αυτοθυσία τους πυροσβέστες μας, απλούς πολίτες κι εθελοντές. Τα έβαλαν με τη φωτιά» πρόσθεσε η Μαριάντα Πιερίδη.