Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Σάστισαν» στον αέρα με το πιπεράτο σχόλιο για την κόρη πασίγνωστου πολιτικού

Λάμπρος Κωνσταντάρας

"Το γλυκάκι εννοώ παιδιά, το κοκ. Ξέρετε ότι εννοούσα το γλυκό, άντε το πολύ-πολύ τον κόκορα".

Την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ και τις φήμες για τη νέα σχέση του ηθοποιού με την κόρη του Ρόμπερτ Κένεντι σχολίασαν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η παρέα του Summer’s Cool το μεσημέρι της Δευτέρας (26/8).

«Μπορεί να υπάρξει καπνός χωρίς φωτιά, είναι η κοσμοθεωρία μου αυτή και θα σας το αποδείξω σε μία άλλη εκπομπή, όχι εδώ. Ο Ρόμπερτ Κένεντι ήταν υποψήφιος για πρόεδρος των ΗΠΑ και αποσύρθηκε για να υποστηρίξει τον Ντόναλντ Τραμπ. Τίποτα δεν είναι τυχαίο», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τις φήμες που θέλουν τον Μπεν Άφλεκ να έχει προχωρήσει τη ζωή του με την κόρη του Αμερικανού πολιτικού.

«Βγήκε τώρα ξαφνικά η Κικ Κένεντι… αρχικά την κόρη του την είπε «Κικ», δηλαδή «κλωτσιά». Αν την έλεγε «Κοκ», θα ήταν για να την φάει», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά με χιούμορ ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, με τους συνεργάτες του να «σαστίζουν» και να ξεσπούν σε γέλια με το… πιπεράτο σχόλιο.

«Να σου δώσω μία τσίχλα;», τον ρώτησε στο ίδιο ύφος η Μαριάντα Πιερίδη.

«Το γλυκάκι εννοώ παιδιά, το κοκ. Ξέρετε ότι εννοούσα το γλυκό, άντε το πολύ-πολύ τον κόκορα», απάντησε «δικαιολογούμενος» ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κλείνοντας το θέμα.