Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Πέρσι το MEGA είχε τρεις εκπομπές να τσακώνονται για τον ίδιο καλεσμένο, φέτος έχουν δύο»

Λάμπρος Κωνσταντάρας

"Οι συνεντεύξεις και οι καλεσμένοι στις εκπομπές κρατούν πια πολύ λίγο γιατί φαίνεται ότι δεν πολυπουλάνε" τόνισε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Τις αλλαγές στο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού σχολίασαν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με την Μαριάντα Πιερίδη και την υπόλοιπη παρέα του Summer’s Cool, το μεσημέρι της Τετάρτης, στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά για τις «κόντρες» για τους καλεσμένους.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «παιδιά, δύο εκπομπές είναι όλες κιόλας φέτος. Δύο είναι (σ.σ. στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού). Πέρσι είχαν τρεις, η Σίσσυ είναι στο Σαββατοκύριακο. Οι καθημερινές ψυχαγωγικές εκπομπές θα είναι δύο. Ξαναλέω, πέρσι το MEGA είχε τρεις καθημερινές να τσακώνονται για τον ίδιο καλεσμένο, φέτος έχουν δύο. Οπότε είναι λίγο πιο εύκολο».

«Παιδιά, θα είναι η Φαίη (σ.σ. Σκορδά)» υπογράμμισε η Μαριάντα Πιείδη για να της απαντήσει, τότε, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πως «πέρσι ήταν η Ελένη (σ.σ. Μενεγάκη) και η Ελεονώρα (σ.σ. Μελέτη). Αυτό σας λέω. Παιδιά, θα μοιραστούν οι καλεσμένοι. Το MEGA έχει πάρα πολλούς πρωταγωνιστές».

«Μην τρελαινόμαστε τώρα. Το MEGA έχει 100 σίριαλ, θα το μοιράσουν γιατί και στο Σαββατοκύριακο θα έχει πάλι δύο εκπομπές. Μια χαρά θα το μοιράσουν, δεν νομίζω ότι είναι εκεί το θέμα. Οι συνεντεύξεις και οι καλεσμένοι στις εκπομπές κρατούν πια πολύ λίγο χρόνο γιατί φαίνεται ότι δεν πολυπουλάνε μιας και είναι συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι».