Λάμπρος Κωνσταντάρας για Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Λίγη ντροπή, ρε παιδιά» – Φαίη Σκορδά: «Αυτό που λες είναι υποτιμητικό»

Λάμπρος Κωνσταντάρας

"Δεν ξέρω τι σε ενοχλεί. Ποιος είσαι δηλαδή;".

Τη διαφωνία τους για την επιλογή των μεμονωμένων δηλώσεων που προβλήθηκαν σε συλλεκτικό βίντεο της εκπομπής εξέφρασαν η Φαίη Σκορδά και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Οι δύο συνεργάτες ήρθαν σε μία μικρή αντιπαράθεση, αναφορικά με το εάν είναι σεβαστό να παίζονται στο ίδιο multi video δηλώσεις της Καριοφυλλιάς Καραμπέτη και της Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Λίγη ντροπή, ρε παιδιά, λίγη ντροπή. Μου βάζετε στο ίδιο βίντεο την Καριοφυλλιά Καραμπέτη και μετά μου πετάτε αυτό. Ε όχι, ρε παιδιά, είπαμε. Έχουμε δει multi και multi… αυτό δεν ήταν multi», σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Ξέχασα οτιδήποτε υπήρχε στο βίντεο στην αρχή. Δεν είναι ωραίο αυτό που λες. Οι άνθρωποι έδωσαν μία συνέντευξη, μια αναπαραγωγή είναι. Δεν είναι άνθρωποι να είναι στο ίδιο βίντεο; Τι σε ενοχλεί;», απάντησε η Φαίη Σκορδά στον συνεργάτη της.

«Είπα εγώ ότι δεν είναι άνθρωποι; Αν είναι να τα ισοπεδώνουμε όλα όμως, ας τα ισοπεδώσουμε. Δεν θέλω να σχολιάσω τις συγκεκριμένες δηλώσεις», ανταπάντησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην παρουσιάστρια του Fay’sTime.

«Το να λες ότι είναι ντροπή που είναι στο ίδιο βίντεο είναι υποτιμητικό για τους ανθρώπους. Είναι πιο έντιμο να πεις ότι θέλω να σχολιάσω αυτούς και να πεις ότι είναι ντροπή να ακούγονται αυτά τα πράγματα. Δεν ξέρω τι σε ενοχλεί. Η Χατζηβασιλείου δηλαδή μπορεί να είναι στο ίδιο βίντεο με την Καριοφυλλιά Καραμπέτη και αυτοί όχι; Ποιος είσαι δηλαδή;», επισήμανε στην τοποθέτησή της η Φαίη Σκορδά.

«Αυτό που κάνουμε τώρα με ενοχλεί. Εγώ ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι, αγάπη μου, και τα ελληνικά μου είναι μια χαρά. Η τοποθέτησή μου είναι ότι στα λίγα λεπτά που έχουμε πάντα να σχολιάζουμε το multi θα έπρεπε να τα αφιερώσουμε σε όσα είπε η Καριοφυλλιά Καραμπέτη», διευκρίνισε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κλείνοντας το θέμα.