Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν ρωτάω τη Φαίη για τη νέα σεζόν, αν θέλει να μας πει κάτι, καλώς»

Λάμπρος Κωνσταντάρας

«Μεγάλο κορίτσι είναι, ό,τι θέλει θα κάνει», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Σοφία Μανουσακίδου έδωσε συνέντευξη ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος απάντησε για το τηλεοπτικό του μέλλον και τη Φαίη Σκορδά.

«Δεν έρχομαι σε δύσκολη θέση όταν με ρωτάνε τι θα γίνει του χρόνου με τη Φαίη. Λέω απλά την αλήθεια μου, δεν ξέρω και δε θέλω και να τη φέρνω σε δύσκολη θέση, γι’ αυτό και δε τη ρωτάω. Αν η ίδια θέλει να μας πει κάτι κάποια στιγμή, καλώς, αλλά εγώ δεν πρόκειται να τη ρωτήσω ποτέ ή να της πω να με πάρει μαζί της. Μεγάλο κορίτσι είναι, ό,τι θέλει θα κάνει», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε στη συνέχεια: «Δε θα γίνει, αν με πάρει η Φαίη να είμαστε μαζί. Αρχικά δε με έχει πάρει η Φαίη για την επόμενη σεζόν. Έχω κλείσει για το ραδιόφωνο που με ενδιαφέρει πάρα πολύ και μου αρέσει. Από εκεί και πέρα, προφανώς δεν υπάρχει τρόπος να είμαι στη Φαίη. Δεν είναι η ώρα το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει πρόταση. Εγώ κλείνω τις δουλειές μου, δεν περιμένω, δεν έχω και κανένα πρόβλημα να μην είμαι καθόλου στην τηλεόραση. Δε θα πάθει κάτι η τηλεόραση χωρίς εμένα».