Zappit

Λάμπρος Φισφής: «Είμαι σίγουρος πως κάποιος θα έχει παρεξηγηθεί από το stand up μου»

"Πολλά από όσα μου έχουν πει τα παιδιά μου τα έβαλα και στη σειρά".

Στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Λάμπρος Φισφής. Ο γνωστός stand-up comedian και σεναριογράφος μιλά για την επιτυχία της σειράς «Έχω Παιδιά», που έκανε πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα, καθώς και για τις πρώτες του παραστάσεις στις οποίες σχεδόν κανένας δεν γελούσε.

«Με τη σειρά “Έχω παιδιά” θα ταυτιστούν πιο πολύ όσοι έχουν παιδιά, γιατί παρουσιάζουμε τον κόσμο τους. Η σειρά έχει ένα θετικό πρόσημο για όσους σκέφτονται να κάνουν παιδιά. Πολλά από όσα μου έχουν πει τα παιδιά μου τα έβαλα και στη σειρά, όπως το να φυτέψουμε σοκολάτες για να βγει μια σοκολατιά. Αυτή την περίοδο η σειρά είναι όλη μου η ζωή», δηλώνει ο Λάμπρος Φισφής.

«Κάνω stand up τις Κυριακές στο θέατρο Τζένη Καρέζη. Τα πρώτα χρόνια που έκανα stand up comedy στόχευα σε πολλά γέλια και έπαιρνα ένα. Τα παρατούσα κάθε βράδυ και ξανάρχιζα το επόμενο πρωί», παραδέχεται στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Είμαι σίγουρος πως κάποιος θα έχει παρεξηγηθεί από το stand up μου. Μπορεί κάτι να στεναχωρήσει κάποιον. Αν κάποιος μου πει πως παρεξηγήθηκε από το stand up μου, θα το συζητήσω μαζί του και θα ζητήσω συγγνώμη», επισημαίνει σε άλλο σημείο ο Λάμπρος Φισφής.