Λάκης Λαζόπουλος: «Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο Μάρκος Σεφερλής μπορούν να πουν ό,τι θέλουν μεταξύ τους»

Λάκης Λαζόπουλος

"Δεν υπάρχουν άνθρωποι που θα ζουν ρωτώντας τους άλλους, αυτή είναι η βασική αρχή" δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ποδαρικό στη Φαίη Σκορδά έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος, το πρωινό της Δευτέρας, για να παραχωρήσει δηλώσεις λίγες ώρες αργότερα στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» με την Ελένη Τσολάκη στο OPEN. Μάλιστα, σε αυτές, ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη σάτιρα και την αυτοσάτιρα αλλά και την «κόντρα» ανάμεσα στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον Μάρκο Σεφερλή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος δήλωσε πως «αυτό που θέλω να πω είναι πως ο σχολιασμός επιτρέπεται στον καθένα γιατί μετά θα βάζουμε περιορισμούς και λογοκρισία. Και δεν είμαι υπέρ της λογοκρισίας. Είναι άλλο θέμα πως κρίνεται η σάτιρα, ποιος δέχεται την σάτιρα, σε ποιος αρέσει η σάτιρα, τι επίπεδο και μόρφωση και παιδεία έχεις για να κάνεις τη σάτιρα. Είναι ένα άλλο θέμα όμως πως ό,τι θέλει ο καθένας να κάνει στη ζωή του, πρέπει να το δέχεσαι».

«Δηλαδή δεν υπάρχουν άνθρωποι που θα ζουν ρωτώντας τους άλλους. Αυτή είναι για μένα η βασική αρχή. Η αυτοσάτιρα είναι ένα άλλο πράγμα από τη σάτιρα, τελείως άλλος τρόπος».

«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο Μάρκος Σεφερλής μπορούν να πουν μεταξύ τους ό,τι θέλουν. Δεν θα μπούμε στον διάλογο, αλλά σε αυτό που ρωτάτε εμένα. Εμένα η άποψη μου είναι αυτή» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Λάκης Λαζόπουλος στην κάμερα της ανανεωμένης ψυχαγωγικής εκπομπής του OPEN.