Λάκης Γαβαλάς – Αλέξης Παππάς: Τι απαντούν για το δημοσίευμα που τους θέλει σε σχέση;

Λάκης Γαβαλάς

"Εάν δεν μου πουν μία συγνώμη και δεν το κατεβάσουν, θα κινηθώ νομικά".

Τη νομική οδό είναι πρόθυμος να ακολουθήσει ο Αλέξης Παππάς εναντίον γνωστού κυπριακού site που με ανάρτησή του υποστήριξε πως ο ηθοποιός και ο Λάκης Γαβαλάς είναι σε σχέση. Αφορμή στάθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις του γνωστού σχεδιαστή, που ανέφερε πως ο σύντροφός του είναι νέος και με ωραίο σώμα.

«Σίγουρα αυτή η συκοφαντία δεν μπορεί να περάσει στο ντούκου, με ενόχλησε. Εάν δεν μου πουν μία συγνώμη και δεν το κατεβάσουν, θα κινηθώ νομικά. Είναι συκοφαντία και βάσει νόμου διώκεται ποινικά. Είναι ένα ψέμα και με ενοχλεί», τόνισε ο Αλέξης Παππάς στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωινό της Πέμπτης (26/9).

Τον λόγο πήρε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος με το ιδιαίτερο χιούμορ που τον χαρακτηρίζει σχολίασε: «Δεν μου αρέσει καθόλου που αρνείται τον έρωτά μας. Κουμπάρα μας είναι η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, φτιάξαμε και τα γαμπριάτικα κοστούμια μας. Είμαι έξαλλος».

«Δεν καταλαβαίνω πώς μπορούν να λένε κάτι τέτοιο. Δεν έχουν θέματα οι άνθρωποι; Πραγματικά δηλαδή. Βγάζουν κάτι και θίγουν ανθρώπους», σχολίασε στη συνέχεια σοβαρολογώντας ο επιτυχημένος σχεδιαστής.

«Είναι πέντε μέρες που το έχω αφήσει να υπάρχει και δεν έχω κάνει τίποτα. Ο κόσμος από κάτω συνεχίζει και γράφει πόσο μεγάλη συκοφαντία είναι αυτό και το άρθρο παραμένει εκεί. Φαίνεται ότι το κάνουν για εμπορικούς σκοπούς. Αν ήθελαν να παίξουν ένα τέτοιο παιχνίδι, να μας το έλεγαν για να έχουμε κι εμείς κέρδος. Δεν κολακεύει κανέναν αυτό», καταλήγει επί του θέματος ο Αλέξης Παππάς.