Zappit

Λάκης Γαβαλάς για Νατάσα Μποφίλιου: «Αυτά είναι σαχλαμάρες, μπορεί και η Αντέλ να είναι κομμουνίστρια»

"Δηλαδή τώρα πρέπει να περνάμε από το κόμμα μας να μας λέει πώς πρέπει να ντυθούμε;".

Σε κοσμικό event παραβρέθηκε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς το βράδυ της Τρίτης (24/9). Ο γνωστός σχεδιαστής φωτογραφήθηκε και έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που κάλυψαν το γεγονός, παίρνοντας θέση για το ζήτημα που προέκυψε ξανά με τις ενδυματολογικές επιλογές της Νατάσας Μποφίλιου.

«Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν ενδυματολογικά οι Ελληνίδες νομίζω πως είναι η πάρα πολλή πληροφορία που έχουν από όλες αυτές τις bloggers, τις influencers, που τις δανείζουν ρούχα. Φοράνε τα δανεικά ρούχα, τα διαφημίζουν με έναν τρόπο με χιλιάδες φίλτρα και τα λοιπά και το βαριέμαι πια», απαντά ο Λάκης Γαβαλάς σε σχετική ερώτηση που του έγινε από τους ρεπόρτερς.

«Στην αρχή ήταν διασκεδαστικό. Τώρα και ειδικά μετά την Πατούλη με τα φίλτρα και όλα αυτά δεν μπορώ καθόλου», συμπληρώνει χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής.

«Α δηλαδή τώρα πρέπει να περνάμε από το κόμμα μας να μας λέει πώς πρέπει να ντυθούμε; Ή πρέπει να τους λέμε και τι τραγούδια θα πούμε και τα κόμματα να τα εγκρίνουν, ώστε να δουν και το outfit μας; Αυτά είναι σαχλαμάρες», σχολιάζει αμέσως μετά επί του θέματος ο Λάκης Γαβαλάς.

«Η Νατάσα Μποφίλιου να βάλει και ακριβά και τα πάντα. Βγάζει λεφτά και καλά κάνει, γιατί οι συναυλίες της είναι sold out και είναι super star. Γιατί η Αντέλ να φοράει σούπερ ρούχα και να μην τα φοράει η Μποφίλιου; Πού ξέρουμε τι είναι κι αυτή; Μπορεί και η Αντέλ να είναι κομμουνίστρια, να ντύνεται χλιδάτα και να τις ράβουν haute couture ρούχα», συνέχισε στην τοποθέτησή του.

«Τι θα πει αυτό, παιδιά μου; Αυτά είναι σαχλαμάρες! Τι δουλειά έχουν να μπλέκονται τα κόμματα και οι πεποιθήσεις με το τι ρούχα φοράει ο καθένας;», κατέληξε ο Λάκης Γαβαλάς για τη Νατάσα Μποφίλιου.