Zappit

Λάκης Γαβαλάς: «Δεν θα έβλεπα τον Γιώργο Καράβα σαν παρουσιαστή, δεν τον θέλω να μιλάει πολύ»

"Μου έγινε πρόταση για το νέο κύκλο του My Style Rocks και αρνήθηκα, δεν είμαι πια χρήσιμος" αποκαλύπτει ο Λάκης Γαβαλάς.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Λάκης Γαβαλάς στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Φαίης Σκορδά, Buongiorno το πρωινό της Τρίτης στο Μεγάλο Κανάλι. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στη νέα σύνθεση της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks και την «κόντρα» ανάμεσα στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον Μάρκο Σεφερλή.

Ειδικότερα, ο Λάκης Γαβαλάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έγινε πρόταση για το νέο κύκλο του My Style Rocks και αρνήθηκα. Νομίζω ότι δεν είμαι πια χρήσιμος και πρέπει να μπαίνει νέο αίμα. Θεωρώ ότι η επιτροπή που είναι τώρα είναι πολύ ωραία αλλά εγώ θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή που να είναι με τη Βίκυ Καγιά και τη Μπέττυ Μαγγίρα. Στη Μπέττυ Μαγγίρα το έχω πει, στη Βίκυ της έστειλα ένα μήνυμα και της είπα: ώρα, μετά από όλα αυτά που βλέπω, εγώ που σου έλεγα να κάτσεις στο σπίτι σου ή πίσω από τις κάμερες, γύρνα στο σπίτι που λέγεται τηλεόραση».

«Δεν θα έβλεπα τον Γιώργο Καράβα σαν παρουσιαστή σε μια εκπομπή. Δεν τον θέλω να μιλάει πολύ γιατί έχει μία γλυκιά αμηχανία. Θέλω να είναι πολύ πιο στιβαρό άτομο αλλά αυτό σου το δίνει το κόνσεπτ και η ροή».

Όσον αφορά δε την «κόντρα» ανάμεσα στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον Μάρκο Σεφερλή, ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε στο νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του MEGA πως «με τον Φώτη μιλάγαμε γενικότερα και είχα πάει πολλές φορές στην εκπομπή του. Δεν ξέρω γιατί του ήρθε κάποια στιγμή να πει αυτό το πράγμα. Εντάξει, είναι έντονος ο Σεφερλής. Θεωρώ ότι ήταν κακή στιγμή, δεν έπρεπε να γίνει μια τέτοια κριτική. Και ο Φώτης έχει μιμηθεί γυναίκες και gay, είναι gay friendly πάρα πολύ».