Zappit

Ξέσπασε η Δέσποινα Μοιραράκη: «Που είναι το άσχημο ένα υπουργείο να έχει ένα τέτοιο χαλί;»

"Πρέπει στο λαϊκό αίσθημα να του εξηγήσουμε πως είναι το background και τι πραγματικά γίνεται" υπογραμμίζει η Δέσποινα Μοιραράκη.

Στον αέρα του Πρωινού Σου Σου με την Ελένη Τσολάκη μίλησε η Δέσποινα Μοιραράκη, το πρωινό της Παρασκευής, στο OPEN. Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του Cash or Trash θέλησε να δώσει τη δική της σαφή απάντηση στα δημοσιεύματα που θέλουν τα χαλιά στο υπουργείο Τουρισμού να κόστισαν χιλιάδες ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Μοιραράκη τόνισε πως «εδώ και 30 χρόνια απευθύνονται στην επιχείρηση μου, φυσικά, εκτός από ιδιώτες και το δημόσιο. Ουαί και αλίμονο η Ελλάδα μας να μην χειροποίητα χαλιά σε δημόσιους χώρους. Η πρώτη μεγάλη πώληση που είχα κάνει ήταν επί πρωθυπουργίας Ανδρέα Παπανδρέου που στην εποχή εκείνη στο Μέγαρο Μαξίμου, που συνένεσε ο κ. Μπιρσίμ, πουλήθηκαν χαλιά πολλών εκατομμυρίων δραχμών. Μετά έχω δώσει και χαλιά στην προεδρία της Δημοκρατίας».

«Πρέπει στο λαϊκό αίσθημα να του εξηγήσουμε πως είναι το background και τι πραγματικά γίνεται. Όταν λοιπόν η προεδρία της Δημοκρατίας και κάθε δημόσιος οργανισμός οφείλει να έχει πράγματα ποιότητα μέσα και έχει αντίκες εκατομμυρίων δραχμών και χαλιά αξίας, που είναι το άσχημο ένα υπουργείο, που εκπροσωπεί την Ελλάδα μας και βγαίνει προς τα έξω και ο τουρισμός είναι το Α και το Ω, να έχει ένα τέτοιο χαλί;».

«Είθισται και στους δημόσιους και πολύ καλούς χώρους να τοποθετούνται πράγματα αξίας. Όχι μόνο σε έπιπλα αλλά σε φωτιστικά, σε πίνακες, σε αντίκες και φυσικά σε χειροποίητα χαλιά. Δεν μπορεί να έχεις μια αντίκα και κάτω να βάλεις μια μοκέτα, όπως είπε κάποιος, που κάνει 100 δραχμές. Εκεί λοιπόν επιμένω για να σας ενημερώσω ότι επιβάλλεται σήμερα να έχουμε χειροποίητα χαλιά στους δημόσιους χώρους» πρόσθεσε επίσης η Δέσποινα Μοιραράκη, στην τηλεφωνική της παρέμβαση, στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.