Zappit

Ξέσπασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον σύζυγό της: «Με πνίγει το δίκιο όλους αυτούς τους μήνες»

"Ακούω πολλούς δικηγόρους να λένε: ανέλαβε ο Σοφός μία υπόθεση εναντίον ενός συναδέλφου του. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν είναι συνάδελφός τους;".

Στα επικριτικά σχόλια που ακούει ο Θέμης Σοφός τους τελευταίους μήνες απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωινό της Πέμπτης (19/9). Η οικοδέσποινα του Happy Day θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να υπερασπιστεί στον σύζυγό της απέναντι σε όσους τον κατηγορούν πως ανέλαβε την υπεράσπιση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου στην υπόθεση Λύτρα, όντας συνάδελφός τους. Αφορμή στάθηκαν οι σχετικές χθεσινές δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα στο Live News, μετά την αποφυλάκισή του.

«Δεν αντέχω, είπα ότι δεν θα το πω αλλά θα το πω, επειδή άκουσα και τη συνέχεια των δηλώσεων του κυρίου Λύτρα στο Live News, που δεν κατονόμασε τον Θέμη αλλά είπε ο δικηγόρος της άλλης πλευράς και δεν θα κάνει κανείς καριέρα στην πλάτη μου… Είναι ο Θέμης μία προσωπικότητα στον νομικό κόσμο που θα εκμεταλλευτεί μία τέτοια υπόθεση; Είναι από τους λίγους συναδέλφους του που δεν θέλει να βγαίνει στα κανάλια. Βγήκε μια φορά στην αρχή για να πει δυο πράγματα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ο Θέμης, όπως ξέρεις, στα κοσμικά δεν έρχεται αλλά σε έναν γάμο, ας πούμε, δεν θα πάω μόνη μου. Είμαι παντρεμένη, θα πάω με τον σύζυγό μου. Ξέρεις όμως τι θέλω να πω; Ακούω πολλούς δικηγόρους να λένε: ανέλαβε ο Σοφός μία υπόθεση εναντίον ενός συναδέλφου του. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν είναι συνάδελφός τους; Δεν είναι μία γυναίκα που έφαγε ξύλο; Από παραδοχή του συζύγου το λέω», συνέχισε στον τοποθέτησή της η παρουσιάστρια.

«Άρα γιατί οι δικηγόροι κατανοούν μόνο την περίπτωση Λύτρα, που είναι ένας δικηγόρος που βάλλεται, αλλά από την άλλη η Πολυζωγοπούλου τι είναι; Ταξιθέτρια; Και δεν το λέω υποτιμητικά προς τις ταξιθέτριες», υπογράμμισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Λένε: γιατί ένας δικηγόρος όπως ο Σοφός πηγαίνει εναντίον ενός άλλου δικηγόρου; Εγώ, συγνώμη που το κάνω και ξεσπάω και απαντάω, αλλά με πνίγει το δίκιο μου όλους αυτούς τους μήνες», κατέληξε στην τοποθέτησής της η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανώς ενοχλημένη.