Zappit

Ξεσπά ο Γιώργος Καραμίχος: «Δεν ανέχομαι πια με τίποτα μισογυνισμό και ομοφοβισμό»

"Όλα αυτά που έχουν να κάνουν με ρατσισμό δεν μπορώ να τα συζητήσω καν" διευκρινίζει ο Γιώργος Καραμίχος.

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Γιώργος Καραμίχος, το απόγευμα της Τετάρτης, για να συνομιλήσει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε άλλα, δε, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολες συνεργασίες και τις συμπεριφορές που δεν ανέχεται πια από συναδέλφους του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καραμίχος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τώρα πια αν κάποιος με ενοχλήσει είτε στη δουλειά είτε οπουδήποτε, θα το πω ευθέως. «Ξέρεις, αυτό που κάνεις με ενοχλεί» ή «δεν μπορεί να είσαι πια αγενής». Δεν ανέχομαι συμπεριφορές, γι’ αυτό έχω φύγει από δουλειές τελευταία. Κάποιες συμπεριφορές δεν τις ανέχομαι πια».

«Με τίποτα δεν ανέχομαι μισογυνισμό, ομοφοβισμό και όλα αυτά που έχουν να κάνουν με ρατσισμό δεν μπορώ να τα συζητήσω καν. Μετά το metoo, αρχίζουν και φοβούνται λίγο οι άνθρωποι αλλά βλέπεις ότι αυτό όλο ελλοχεύει, είναι τόσο περίεργο, έχει γίνει ένα με το πετσί μας. Όχι μόνο από άντρες προς γυναίκες αλλά κα από γυναίκες προς άνδρας».

«Έχει γίνει πια συνήθεια και δεν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι χιούμορ πια να βρίζεις έναν άνθρωπο. Δεν είναι χιούμορ πια, δεν περνάμε καλά. Επίσης, δεν έχιε καθόλου χιούμορ να φωνάζεις στη δουλειά» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Καραμίχος στην καθημερινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.