Κρίστη Καθαργιά – Η ερώτηση στον αέρα για τον Γιώργο Μαυρίδη: «Είναι γεμάτος εκπλήξεις, δεν με παραξένεψε»

Κρίστη Καθάργια

"Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία το Survivor, εμένα η δυσκολία με τραβάει σαν μαγνήτης. Θα το ξανάκανα άλλες 100 φορές".

Στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (23/8) η Κρίστη Καθαργιά. Η γνωστή ψυχολόγος από τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Κρήτη για τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την αδελφή της και ρωτήθηκε για την επιστροφή του Survivor αλλά και την τηλεοπτική επανασύνδεση ανάμεσα στον Σάκη Τανιμανίδη και τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Μαυρίδη.

«Φέτος έχω περάσει ένα από τα ωραιότερα καλοκαίρια της ζωής μου, σας μιλάω πολύ ειλικρινά. Είμαι τόσο χαλαρή, ξεκουράζομαι πραγματικά και ευχαριστιέμαι και τους τρεις αυτούς μήνες», είπε αρχικά η Κρίστη Καθαργιά.

«Μου λείπει το Survivor, δεν θα σας πω ψέματα. Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία, εμένα η δυσκολία με τραβάει σαν μαγνήτης. Θα το ξανάκανα άλλες 100 φορές, ανυπομονώ να δω ποιοι θα μπουν μέσα», απαντά η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης, το οποίο επιστρέφει το φθινόπωρο μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

«Το ξέρω ότι επιστρέφει το World Party, φυσικά και θα το βλέπω. Δεν έχω ιδέα πού θα κάνουν γυρίσματα. Είναι μία εκπομπή που έχει κάνει τεράστια επιτυχία και είμαι σίγουρη ότι θα είναι εξίσου τέλειο και τώρα, τους εμπιστευόμαστε απόλυτα. Δεν με παραξένεψε, ο Γιώργος είναι γεμάτος εκπλήξεις. Το τι έχει συμβεί με τον Σάκη στο παρελθόν είναι κάτι εντελώς μεταξύ τους», δεν δίστασε να πει η Κρίστη Καθαργιά σε ερώτηση για τον πρώην σύντροφό της.