Κρατερός Κατσούλης για Θαναηλάκη και Deal: «Διαφορετική επιλογή»

Κρατερός Κατσούλης

«Δε θα έκανα ξανά ένα παρόμοιο ζωντανό πρωινό, γιατί δεν μπορώ να συμμετέχω σε καμία μυθοπλασία, ούτε να υπάρξω θεατρικά», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Μαρία Κοκολάκη παραχώρησε ο Κρατερός Κατσούλης. Ο ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση, σχολίασε την επιλογή Θαναηλάκη του Alpha για το Deal, ενώ απάντησε και για την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου.

«Πάντα η τηλεόραση είναι μέρος της δουλειάς μου και των προθέσεών μου με το σκεπτικό ποιοι είμαστε και τι κάνουμε. Αν δεν είναι καλή η συνεργασία είναι πολύ δύσκολο να είναι καλό το αποτέλεσμα. Για να προκύψει καλό αποτέλεσμα σε μια μη καλή συνεργασία θέλει περισσότερο κόπο σε πράγματα που δεν έχουν σχέση με τη δουλειά μας. Δε θα έκανα ξανά ένα παρόμοιο ζωντανό πρωινό, γιατί δεν μπορώ να συμμετέχω σε καμία μυθοπλασία ούτε να υπάρξω θεατρικά. Είναι τέτοια τα ωράρια και η ένταση, που δε σου αφήνει περιθώριο να κάνεις κάτι άλλο. Δεν ήθελα να αλλάξω καριέρα, το έκανα εμβόλιμα», είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Για το Deal και την επιλογή του Γιώργου Θαναηλάκη, ο Κρατερός Κατσούλης απάντησε: «Διάλεξαν έναν εξαιρετικό δημοσιογράφο, τον οποίο εκτιμώ πολύ. Με χαρά να είμαι σε ένα παιχνίδι ή late night show. Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα και διαφορετική την επιλογή του Θαναηλάκη, δείχνει ότι ο σταθμός θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό και συγκεκριμένο ταυτόχρονα. Εγώ αισθανόμουν πολύ άνετα με το παιχνίδι, μου ταίριαζε, το έβλεπα και χαιρόμουν πολύ».

Για την Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης είπε: «Η Κατερίνα πάντα ήταν πολύ καλή στη δουλειά της, είναι μια παρουσιάστρια σταθερής αξίας. Είμαι σίγουρος ότι ό,τι αποφασίζει να κάνει, ξέρει να το κάνει με έναν ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο».