Κώστας Τσουρός: «Θα μοιραζόμαστε τον Ανδρέα Μικρούτσικο με την Φαίη Σκορδά, το θέμα είναι να αντέξει»

Κώστας Τσουρός

"Τα αρχικά πλάνα δεν έχουν σημασία τώρα, το θέμα είναι ότι πάμε έτσι αυτή τη χρονιά" δήλωσε ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» το πρωινό της Δευτέρας στο OPEN. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα δούμε τη νέα χρονιά στην εκπομπή του καθώς και την σημαντική προσθήκη του Ανδρέα Μικρούτσικου σε αυτήν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάθε Κυριακή και χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό. Ένας άνθρωπος σαν τον Ανδρέα είναι πολύ σημαντικός και πραγματικά θέλω να πω ευχαριστώ, γιατί δέχθηκε ένας άνθρωπος σαν τον Ανδρέα να συνεργαστεί με μένα που είμαι ένας νέος παρουσιαστής. Θα τον έχω μία από τις δύο μέρες αλλά όλα καλά».

«Έγιναν διάφορες συζητήσεις, θα είναι ούτως ή άλλως βασική ομάδα στη Φαίη, εγώ θέλω με τον Ανδρέα να σχολιάζουμε λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Τον μοιραζόμαστε και το θέμα είναι να αντέξει ο Ανδρέας, εμείς θα είμαστε μια χαρά».

«Τα αρχικά πλάνα βέβαια δεν έχουν σημασία τώρα. Το θέμα είναι ότι πάμε έτσι αυτή τη χρονιά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα είναι κάθε μέρα σε μένα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Κώστας Τσουρός στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN.