Κώστας Μαρτάκης: «Έχω μεγαλώσει λίγο για την Eurovision αλλά ας μη λέμε ποτέ στη ζωή μας»

Κώστας Μαρτάκης

"Μου λείπει καμιά φορά η ψυχαγωγία στην πρωινή ζώνη, αυτή η πιο ανέμελη και η πιο παιδική" δηλώνει, επίσης, ο Κώστας Μαρτάκης.

Στην κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα μίλησε ο Κώστας Μαρτάκης το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha. Μάλιστα, ο καλλονός τραγουδιστής δεν έκρυψε την έκπληξη μα και την ελαφριά του αμηχανία όταν τον συνάντησε το τηλεοπτικό συνεργείο.

«Κατ’ αρχήν συγνώμη! Επειδή το θεωρώ λίγο αγένεια, να είσαστε απ’ έξω μες στον ήλιο, θα βγω και γω στον ήλιο! Θα βγω και γω στον ήλιο! Όχι, είναι αγένεια» αναφώνησε χαρακτηριστικά, με χαμόγελο, ο Κώστας Μαρτάκης για να βγει από το αυτοκίνητο του και να μιλήσει με άνεση στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής.

«Όταν ήμασταν με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στα «Καλημερούδια» ήταν ψυχαγωγία στην πρωινή ζώνη. Τώρα έχει μετατραπεί περισσότερο η ψυχαγωγία σε infotainment, σε πιο ενημερωτικό. Μου λείπει καμιά φορά η ψυχαγωγία, αυτή η πιο ανέμελη και η πιο παιδική».

Όσον αφορά, δε, την Eurovision και μια ενδεχόμενη νέα προσπάθεια να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, ο Κώστας Μαρτάκης απάντησε χαρακτηριστικά πως «έχω πει ότι έχω μεγαλώσει λίγο για την Eurovision αλλά… ας μη λέμε ποτέ στη ζωή μας! Είναι λίγο δυσοίωνο και το ποτέ. Ίσως».