Κώστας Κόκλας: «Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να ξανασυνεργαστώ μαζί του, περάσαμε ένα αμήχανο διάστημα»

Κώστας Κόκλας

"Εμείς θα πρέπει να στήνουμε τείχη απέναντι σε αυτές τις συμπεριφορές. Αυτό το αποδεικνύεις κάθε μέρα μέσα από τη στάση σου".

Στον καναπέ της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωινό της Παρασκευής (25/10) ο Κώστας Κόκλας. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στην κινηματογραφική επιστροφή της σειράς «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;», μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα, την προσωπική του ζωή αλλά και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου που ήρθαν στη δημοσιότητα μέσα από το #metoo.

«Έχω κάνει δραματικούς ρόλους στην καριέρα μου. Ο ρόλος του Μάκη στο «Τι Ψυχή» θα είναι κόντρα σε μένα αλλά κάτι ενδιαφέρον και διαφορετικό. Είπα κατευθείαν το ναι στον Αλέξανδρο (σ.σ Ρήγα), γιατί ανυπομονούσα να ξανασυνεργαστούμε. Περάσαμε υπέροχα δύο χρόνια στην «Τούρτα» στην ΕΡΤ», είπε αρχικά ο Κώστας Κόκλας.

«Στο Safe Sex έκανα τον γκέι, ήμασταν ένα πολύ… όμορφο ζευγάρι με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη. Δώσαμε ένα φιλί τότε αλλά δεν προκάλεσε ιδιαίτερες αντιδράσεις, γιατί όλη η ταινία είχε κάνει αίσθηση. Είναι ο τρόπος που το προσεγγίζεις», απαντά σε σχετική ερώτηση ο ηθοποιός.

«Αν αθωωθεί ένας κατηγορούμενος ηθοποιός, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συνεργαστώ μαζί του. Περάσαμε ένα πολύ αμήχανο και δύσκολο διάστημα, ακούσαμε πράγματα για πολύ κόσμο και αυτό λίγο μας αποπροσανατόλισε από το βασικό θέμα», ξεκαθαρίζει ο Κώστας Κόκλας αμέσως μετά.

«Δεν είναι κάτι της μόδας το #metoo. Το θέμα είναι αν είσαι γενικά στη ζωή σου ένας άνθρωπος που προσβάλλει, παρεμβαίνει ή ασκεί βία. Εμείς θα πρέπει να στήνουμε τείχη απέναντι σε αυτές τις συμπεριφορές. Αυτό το αποδεικνύεις κάθε μέρα μέσα από τη στάση σου», καταλήγει επί του θέματος ο Κώστας Κόκλας.