Κώστας Κάππας: «Σήμερα περνάει πιο εύκολα ένα φιλί μεταξύ δυο ανδρών, έχει εξοικειωθεί ο κόσμος»

Κώστας Κάππας

"Αυτό γίνεται στην "Παραλία" της ΕΡΤ και μεταξύ γυναικών και μεταξύ ανδρών" επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Κάππας.

Ο Κώστας Κάππας βρέθηκε καλεσμένος της Ζωής Κρονάκη και του Τάσου Ιορδανίδη στο πλατό της εκπομπής «Καλημέρα είπαμε;» το πρωινό του Σαββάτου στην ΕΡΤ. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο γνωστός ηθοποιός γύρισε πίσω στον χρόνο και στην επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Κλείσε τα μάτια» όπου είχε συζητηθεί πολύ το φιλί που είχε ανταλλάξει με τον Χρήστο Λούλη.

Ειδικότερα, ο Κώστας Κάππας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σήμερα περνάει πιο εύκολα στην τηλεόραση ένα φιλί μεταξύ δυο ανδρών, στην «Παραλία» γίνεται και μεταξύ γυναικών και μεταξύ ανδρών. Σήμερα έχει εξοικειωθεί και ο κόσμος λόγω των social media, του Ίντερνετ, των πληροφοριών και της εικόνας ενώ τότε με το «Κλείσε τα μάτια» ήταν σίγουρα διαφορετικά τα πράγματα».

«Δεν μου έλεγε όμως κάτι ο κόσμος τότε γιατί δεν έβγαινα. Ήμουν ένα παιδί το οποίο δεν χάρηκε όλο αυτό που γινόταν γιατί δεν το καταλάβαινα. Ούτε υπήρχαν τότε και τα social media».

«Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα πως λειτουργεί το σύστημα. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Βλέπεις πως άλλες φορές, που γίνονται πολύ λιγότερα πράγματα, κάποιος λάμπει ή οτιδήποτε. Δεν μπορώ όμως να πω ποια είναι η μαγιά ή τι πρέπει να κάνει κάποιος. Είναι τελείως αχαρτογράφητα αυτά τα νερά» πρόσθεσε επίσης ο Κώστας Κάππας σε αυτή τη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.