Κώστας Φραγκολιάς – Αιχμηρό σχόλιο στην Πόπη Μαλλιωτάκη για το photoshop: «Είναι ο ίδιος άνθρωπος δεξιά και αριστερά;»

Κώστας Φραγκολιάς

"Να πας σε οφθαλμίατρο. Την είδα και από κοντά χθες την κυρία Μαλλιωτάκη και είναι μια κούκλα".

Με την Πόπη Μαλλιωτάκη και τα σχόλια που δέχεται για το photoshop στις φωτογραφίες της σχολίασαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα του Happy Day. Μάλιστα, ο Κώστας Φραγκολιάς προχώρησε σε ένα αιχμηρό σχόλιο προς την τραγουδίστρια, συγκρίνοντας τις δύο εικόνες που έπαιζαν στην οθόνη εκείνη την ώρα.

«Όταν βλέπεις συνεχόμενα φωτογραφίες κάποιου με FaceApp και Photoshop, αρχίζεις να πιστεύεις ότι ο άλλος έτσι είναι και από κοντά. Βλέποντας την εικόνα, δεν υπάρχουν τρελές διαφορές», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Να πας σε οφθαλμίατρο. Την είδα και από κοντά χθες την κυρία Μαλλιωτάκη και είναι μια κούκλα. Δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος που βλέπουμε δεξιά και αριστερά», της απάντησε χαριτολογώντας ο Κώστας Φραγκολιάς, με τον Δημήτρη Παπανώτα να επισημαίνει: «Αν την δείτε από κοντά, χάνεις εδώ στις φωτογραφίες».

«Όταν βάζεις ένα φίλτρο και διορθώνεις την εικόνα σου, δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω, φτάνεις στο σημείο να νομίζεις ότι είσαι όπως είσαι με το φίλτρο», πρόσθεσε στο σχόλιό της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Η εικόνα το δεξιά με το αριστερά είναι οι ίδιες; Οι μελαχρινές κυρίες;», επέμεινε ο Κώστας Φραγκολιάς.