Κώστας Αρζόγλου – Αιχμηρό σχόλιο σε ερώτηση για Βανδή – Καγιά: «Φτηναίνει… καλύτερα να πάω σπίτι μου»

Κώστας Αρζόγλου

"Για να είναι ο τάδε ή η τάδε μέσα σε ένα καστ, σημαίνει ότι ο στόχος του παραγωγού είναι να γεμίσει το θέατρο".

Στην κάμερα του Summer’s Cool και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε ο Κώστας Αρζόγλου. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, με αφορμή τη συμπλήρωση των 28 χρόνων από τον θάνατό της, ενώ απάντησε και για τους celebrities που μπαίνουν συχνά στο καστ μεγάλων θιάσων χωρίς να έχουν σπουδάσει υποκριτική.

«Το χέρι της Αλίκης Βουγιουκλάκη ήταν πάντα υγρό πριν ανέβουμε στη σκηνή. Μπορεί από το άγχος. Ήταν πολύ αστείο και έκανε σοβαρά πράγματα. Πολλές σταρ και… σταράκια προσπάθησαν αλλά δεν είχαν αυτό το κάτι. Είχε μια διαίσθηση μεταφυσική σχεδόν», δηλώνει ο Κώστας Αρζόγλου.

«Θα ήταν περήφανη που παντρεύτηκε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Τον λάτρευε από τότε. Τα είχε με τον Κώστα Σπυρόπουλο και έκανε πλάκα, έλεγε: τώρα έχω δυο γιους», θυμάται χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Έχω στενοχωρηθεί με τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου και του Γιάννη Φέρτη. Δεν έχω πάει στις κηδείες όλων… Δεν μπορώ να τους σβήσω από τις επαφές μου, γιατί είναι οι επαφές μου», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο Κώστας Αρζόγλου.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με προσωπικότητες εκτός υποκριτικής, όπως η Βίκυ Καγιά και η Δέσποινα Βανδή, ο Κώστας Αρζόγλου απαντά χαρακτηριστικά: «Για να είναι ο τάδε ή η τάδε μέσα σε ένα καστ, σημαίνει ότι ο στόχος του παραγωγού είναι να γεμίσει το θέατρο. Εάν διακρίνω ότι μέσα στο σκεπτικό του παραγωγού είναι να βάλουμε τον έναν και τον άλλο, φτηναίνει… καλύτερα να πάω σπίτι μου».