Κωνσταντίνος Καζάκος για Αλίκη Βουγιουκλάκη – Τζένη Καρέζη: «Υπήρχε μια ευγενής άμιλλα, όχι αντιπαλότητα»

Κωνσταντίνος Καζάκος

"Σαφώς η κάθε μία ήθελε να κάνει καλύτερες εισπράξεις από την άλλη, δεδομένο αυτό" υπογραμμίζει ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Στο πλατό των Weekenders βρέθηκαν η Τάνια Τρύπη και ο Κωνσταντίνος Καζάκος, το πρωινό του Σαββάτου, στον ΑΝΤ1. Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, το δημοφιλές πρώην ζευγάρι ηθοποιών αναφέρθηκε στη σχέση που είχαν οι αείμνηστες Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη παρά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν σε αντιπαλότητα.

Ειδικότερα, η Τάνια Τρύπη επισήμανε αρχικά πως «εγώ συνεργάστηκα σε ηλικία 12 χρονών με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Την έβλεπα, την ζούσα αλλά η αλήθεια είναι ότι εμείς δεν την βλέπαμε ως παραγωγό. Εννοείται πως ο Κωνσταντίνος την έχει ζήσει περισσότερο γιατί ήταν φίλες με την μητέρα του. Είναι μύθος όλο αυτό! Ήταν πολύ φίλες».

«Αυτά για τις αντιπαλότητες ήταν για τον κόσμο. Δεν υπήρχε αντιπαλότητα ανάμεσα τους. Υπήρχε μια ευγενής άμιλλα, σαφώς η κάθε μία ήθελε να κάνει καλύτερες εισπράξεις από την άλλη. Δεδομένο αυτό αλλά ήταν φίλες, σαφώς. Και τα προσωπικά τους έλεγαν και ήταν μια χαρά» πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Καζάκος με τη σειρά του.

Την Τζένη Καρέζη δυστυχώς εγώ δεν την γνώρισα. Καλλιτεχνικά τις εκτιμούσα και τις αγαπούσα και τις δύο για διαφορετικούς λόγους. Την Αλίκη την γνωρίσαμε ως παραγωγό αλλά ήταν πολύ ζεστή με τα παιδιά, την Καρέζη την ξέρω μέσω του Κωνσταντίνου. Επειδή αυτός είναι ένας εξαιρετικός πατέρας, μπορώ να καταλάβω πόσο καλή μάνα ήταν εκείνη» υπογράμμισε, αμέσως μετά, η Τάνια Τρύπη στην εκπομπή του ΑΝΤ1.