Κωνσταντία Χριστοφορίδου: «Δεν βλέπει κανείς τηλεόραση, σαν να είναι σε κώμα σε εντατική»

Κωνσταντία Χριστοφορίδου

"Οι άνθρωποι μιλούν ελεύθερα και ξαφνικά έχουμε μία τηλεόραση να κάνει σειρές εποχής. Αν προσγειωθεί κάποιος στην Ελλάδα το 2024, θα πιστεύει ότι δεν έχει νέους ανθρώπους κι ότι οι νέοι αποκλείεται να διασκεδάζουν" δήλωσε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου.

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου μίλησε στη «Super Κατερίνα» για την τηλεόραση στην Ελλάδα, τα κακώς κείμενα σύμφωνα με την ίδια, ενώ αναφέρθηκε και στο Tik Tok, αναφέροντας πως προετοιμάζει προς το παρόν το έδαφος προκειμένου να έρθει μία χορηγία.

«Στο TikTok μιλάμε κανονικά. Αυτό της τηλεόρασης ότι δεν μπορείς να πεις τίποτα… Κι είναι ένας λόγος που δεν υπάρχουν κωμωδίες. Πέρα του ότι αυτοί που επιλέγουν στα κανάλια τις σειρές είναι έως άσχετοι. Αυτή τη στιγμή η τηλεόραση πρέπει να καταλάβει ότι δεν τη βλέπει κανείς. Νομίζω ότι το μεγάλο της πρόβλημα. Είναι σαν να είναι κάποιος σε κώμα στην εντατική και περιμένεις να ξυπνήσει κι αν ναι, πόσο καλά θα είναι;» είπε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου.

«Οι άνθρωποι μιλούν ελεύθερα και ξαφνικά έχουμε μία τηλεόραση να κάνει σειρές εποχής. Αν προσγειωθεί κάποιος στην Ελλάδα το 2024, θα πιστεύει ότι δεν έχει νέους ανθρώπους κι ότι οι νέοι αποκλείεται να διασκεδάζουν. Ότι είναι στο σπίτι τους κλεισμένοι και κλαίνε, ότι είναι φτωχοί και δυστυχισμένοι» συμπλήρωσε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου.