Κόλαφος ο Τάσος Τεργιάκης για τον Μάρκο Σεφερλή: «Αισχρό, κατάπτυστο και άθλιο»

Τάσος Τεργιάκης

«Εμένα με θίγει, γιατί χθες το βράδυ ήταν εκεί ο γιος μου με την κοπέλα του. Εγώ νιώθω άσχημα με αυτό που ακούω, που λέει καραγκιόζη τον πατέρα του», είπε ο Τάσος Τεργιάκης.

Ο Τάσος Τεργιάκης δεν άντεξε και ξέσπασε σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό», με αφορμή ένα σκετς του Μάρκου Σεφερλή για τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

«Τι να πας να κάνεις στο πρωϊνάδικο; Πρέπει να είσαι πολύ καραγκιόζης για κάτι τέτοιο. Άλλο να πουλάς επειδή δουλεύεις όπως εμείς και άλλο να πουλάς την ψυχή σου στο διάβολο για να δουλεύεις όπως αυτοί», λέει ο Μάρκος Σεφερλής στο συγκεκριμένο σκετς.

«Αυτό το νούμερα που είδα είναι αισχρό, κατάπτυστο. Ερχόμαστε να κάνουμε τη δουλειά μας και να θρέψουμε την οικογένειά μας, όπως ακριβώς κάνει και ο Μάρκος για το παιδί του, αλλά και για άλλους 50 συνεργάτες που έχει. Δεν μας υπαγορεύει κανείς τι θα πούμε, δεν παίζουμε το ρόλο του καραγκιόζη ή του κριτή κλπ… Αν με κάποιον έχει πρόβλημα, να το κάνει πιο συγκεκριμένο.

Εμένα με θίγει, γιατί χθες το βράδυ ήταν εκεί ο γιος μου με την κοπέλα του. Εγώ νιώθω άσχημα με αυτό που ακούω, που λέει καραγκιόζη τον πατέρα του. Το παίρνω επί προσωπικού, είναι άθλιο αυτό. Κάνε το πιο συγκεκριμένο και πες ποιον εννοείς. Δεν μπορείς να λες ότι είναι καραγκιόζηδες στα πρωινάδικα, αυτοί που πάνε εκεί για να πάρουν το μεροκάματό τους», είπε ο Τάσος Τεργιάκης.