Το Σάββατο 9 Μαρτίου φτιάχνει ζουμερό ρολό χοιρινό γεμιστό με σπανάκι και για επιδόρπιο, πάστα σοκολατίνα. Αρχικά, μαγειρεύει το κυρίως πιάτο. Ανοίγει το κρέας και παράλληλα ετοιμάζει τη γέμιση με το σπανάκι, όπου προσθέτει πολύχρωμες πιπεριές και γραβιέρα. Στη συνέχεια, γεμίζει το χοιρινό, το κάνει ρολό και το βάζει στον φούρνο. Για γαρνιτούρα ψήνει γλυκοπατάτες και βράζει αρακά, ενώ στο τέλος φτιάχνει συνοδευτική σάλτσα με κρέμα γάλακτος και θυμάρι.
Ακολουθεί το γλυκό. Ο Άκης παρασκευάζει την κλασική πάστα σοκολατίνα με αφράτο σιροπιαστό παντεσπάνι. Την καλύπτει με βελούδινη σοκολατένια μους και προσθέτει γκανάς σοκολάτας. Αφήνει την πάστα να σταθεροποιηθεί κι έπειτα την κόβει σε κομμάτια και τη στολίζει με λιωμένη λευκή κουβερτούρα.