Zappit

Kitchen Lab: Υγιεινές πένες, με μοσχαράκι μπρεζέ

Σήμερα στις 16:50 στον Alpha.

Το μενού του Σαββάτου ξεκινά με υγιεινές πένες, με μοσχαράκι μπρεζέ. Ο Άκης σιγοβράζει το κρέας και στη συνέχεια προσθέτει λαχανικά. Μόλις ετοιμαστούν, τα αφαιρεί από την κατσαρόλα και βράζει τις πένες στο ζουμί τους.

Ακολουθεί κολοκύθα ογκρατέν. Ο σεφ κόβει μία μικρή κολοκύθα στη μέση και την βάζει στον φούρνο. Στη συνέχεια τη γεμίζει με μπεσαμέλ και τυριά, την ψήνει λίγο ακόμα και τη σερβίρει με μπέικον και τηγανητά αυγά.

Για επιδόρπιο προτείνει σεμιφρέντο τιραμισού. Ετοιμάζει την κρέμα με μασκαρπόνε, κρέμα γάλακτος και σιρόπι καφέ, την απλώνει σε μία φόρμα με μπισκότα σοκολάτας κι έπειτα την βάζει στην κατάψυξη για να παγώσει. Με λίγα υλικά και απλά βήματα, το ιδανικό γλυκό για το καλοκαίρι είναι έτοιμο.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!