Το Σάββατο ο Άκης προτείνει ένα κυρίως πιάτο και δύο αγαπημένα πολίτικα, σιροπιαστά γλυκά. Στην αρχή σερβίρει καλοψημένα, αλλά ζουμερά μπιφτέκια γαλοπούλας. Τα συνοδεύει με κίτρινο ρύζι, πιπεριές και γιαούρτι.
Στη συνέχεια φτιάχνει αφράτα τουλουμπάκια. Πρώτα βράζει το σιρόπι με χυμό από λεμόνι, μέλι και κανέλα. Έπειτα ετοιμάζει τη ζύμη, την κόβει σε μικρά κομμάτια, τα οποία τηγανίζει ώσπου να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα και στο τέλος τα σιροπιάζει.
Το δεύτερο γλυκό τής ημέρας είναι ροξάκια, με φύλλο σφολιάτας και σοκολατένια γέμιση με καρύδια. Τα ροξάκια γίνονται πολύ γευστικά, καθώς ένα αφράτο στεφάνι ζύμης κυκλώνει τη γέμιση με τη σοκολάτα και το καρύδι. Ο Άκης τα ψήνει στον φούρνο και μετά τα σιροπιάζει.